Si ready do plaviek? 30-dňová výzva s MARKom!

11 máj , 2018

Si ready do plaviek? 30-dňová výzva s MARKom!

Ahoj kráska,

studené dni nám bez varovania nahradili horúčavy a ani sme sa nenazdali a máme tu leto so všetkým, čo k tomu patrí. A 30 stupňové teploty nám zároveň viacerým osviežili pamäť na novoročné predsavzatia, ktoré sme si dali. "Budem sa zdravšie stravovať, spevním postavu, schudnem do plaviek," to sú len niektoré z tých najtradičnejších, ktoré sám sebe sľúbil aspoň raz každý z nás. Ako to však býva, plné fitká sa postupne vyľudnili a mnohí z nás až pri zmene počasia začínajú znova rozmýšľať nad tým, ako sa čo najrýchlejšie a najefektívnejšie zbaviť celulitídy bez drastických lekárskych zásahov. Ak ani ty neveríš „zázračným" tabletkám, ktoré ti za veľké peniaze sľubujú zaručenú zmenu, bez akejkoľvek vynaloženej aktivity, mám pre teba riešenie v podobe 30-dňovej výzvy.

Efektívny plán = základ úspechu

Ako sa vraví bez vetra sa ani lístok nepohne, a preto ak si chceš obliecť obľúbené šortky je najvyšší čas niečo pre to aj urobiť! A keďže, vždy všetko ide lepšie so sparing partnerom, ani tentokrát ťa nenechám v štichu! Pripravil som pre teba efektívny plán, ktorý ti už za 30 dní prinesie vysnívané krivky. Nech sa môžeš aj tento rok prechádzať po pláži v plavkách so sebavedomím bohyne.

Základom je kombinácia tzv. silového tréningu s kondičným. Daj si záväzok, že nasledujúci mesiac si v rámci každého týždňa štyri dni zacvičíš. Ideálne je striedať jeden deň silový tréning, v rámci ktorého prestriedaš klasické drepy, výpady a tretí cvik ideálne na stehná a druhý deň kardio - či už beh na páse alebo v prírode, orbitrek alebo veslovanie.

Na maximalizáciu výsledkov po každom cvičení vezmi do sprchy MARK Coffee Watermelon, ktorým dôsledne premasíruj stehná a zadok a nechaj 10 minút pôsobiť ako zábal. Káva robusta zlepší cirkuláciu krvi, zbaví pleť toxínov, zlepší tvorbu kolagénu a elastínu a odstráni tak už po prvých použitiach známky celulitídy. Úžasná melónová vôňa navyše nakopne tvoju psychiku a dodá ti motiváciu na celých 30 dní v ceste za vysnívaným telom. Výsledky zbadáš už po prvých použitiach a za mesiac zbadáš viditeľné zlepšenie v podobe napnutej, vyhladenej a hĺbkovo hydratovanej pokožky. Ak máš záujem dozvedieť sa viac, klikni aj na moje blogy Bye-bye celulidída a Tréning na dokonalý zadok.

P.S.: A aby som ťa v tvojom veľkom rozhodnutí podporil, mám pre teba súťaž. Urob si foto teraz a na konci 30 dňovej výzvy a použi #MARKvyzva na svojich fotkách na Instagrame. Výsledky najúspešnejších z vás ocením v podobe darčeku - mojej letnej novinky MARK Golden Shine, ktorá ešte viac vyzdvihne tvoju krásu a ženskosť a s ktorou budeš na ulici jednoducho neprehliadnuteľná!

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..

Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?
Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?

09 feb , 2024

Prajete si, aby Vaše vlasy boli hustejšie, zdravšie a aby rýchlejšie rástli? Nie ste sami. Pravdepodobne ste už počuli o rôznych „zaručených“ receptoch na rast vlasov, ale po mnohých sklamaniach ostávate skeptickí.

Čítať viac..