Zažiar s MARK Golden Shine – MARK face and body Preskočiť na obsah
Zažiar s MARK Golden Shine

Zažiar s MARK Golden Shine

Ahoj kráska,

presne pred týždňom som ťa v článku Si ready do plaviek? vyzval na 30- dňovú challenge, na konci ktorej ťa čakajú vysnívané krivky a závideniahodný zadok bez známok celulitídy. A keďže väčšinou po týždni začnú prichádzať naše staré známe -  lenivosť a pohodlnosť - dodržiavam chlapské slovo, ktoré som ti dal. Moja letná novinka MARK Golden Shine ťa okamžite nakopne, aby si zabojovala s týmito starými nepriateľkami a vydržala so svojím predsavzatím až do konca. Scrub vďaka jedinečnému zloženiu vyzdvihne tvoje dokonalé krivky a zároveň zamaskuje drobné nedokonalosti. Hrdo ti predstavujem moju letnú limitku!

Špeciálne zloženie

Moje tradičné zloženie pozostávajúce z kávy robusty, mandľového a kokosového oleja, trstinového cukru, morskej soli a vitamínu E som tentokrát obohatil o kávový olej a bio šípkový olej. Táto jedinečná kombinácia ingrediencií účinne pomáha v boji proti vráskam, striám, pigmentovým škvrnám, jazvičkám aj celulitíde. Vitamíny A, B, E, C a K pomáhajú pri obnove buniek, v boji proti starnutiu pokožky, zvyšujú tvorbu kolagénu a elastínu a pomáhajú pleti zbaviť sa toxínov. Vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín zase normalizuje produkciu kožného mazu a udržiava vodu v pleti. V neposlednom rade tzv. karotenoidy zjednocujú farebný tón pleti a zamaskujú drobné nedokonalosti.

Perleťový odkaz, ktorý sa vryje do pamäti

Okrem toho, že ťa MARK Golden Shine zbaví nedokonalostí a postará sa o tvoju dokonale hydratovanú, zregenerovanú a vyhladenú pokožku, vďaka obsahu jemných zlatistých trblietok, ktoré rozžiaria tvoju pokožku, sa ti ako bonus pomôže zapísať do pamäti tvojho drahého. Ako všetky peelingy v mojej ponuke, aj táto letná novinka pochádza z čistej prírody. Neobsahuje chemické aditíva, ale prírodný sľudový prášok zvaný mica, vďaka ktorému zahalí tvoje telo do zlatého závoja. Jemná zlatistá perleť dodá šmrnc tvojmu každému outfitu. Trblietky sú nevtieravé, decentné a vhodné na každú príležitosť. Navyše vďaka svojmu zloženiu k pokožke dokonale priľnú a neopadávajú z nej, no zároveň pokožku nevysušujú a neupchávajú póry.

P. S.: Nezabudni na moju súťaž. Urob si foto teraz a na konci 30 dňovej výzvy a použi #MARKvyzva na svojich fotkách na Instagrame. Výsledky najúspešnejších z vás ocením v podobe darčeku - mojej letnej novinky MARK Golden Shine, s ktorou budeš na ulici neprehliadnuteľná!

Tvoj MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok