NOVINKA – triáda telových masiel!

16 mar , 2018

NOVINKA – triáda telových masiel!

Ahoj,

tento týždeň nám konečne priniesol vytúžené oteplenie na krásnych +12 stupňov. Tuhá zima dala zabrať nielen nám, ale potrápila aj našu pokožku. Kombinácia mrazivého vzduchu, prekúrených interiérov a ďalších vonkajších faktorov spôsobila, že pokožka celého tela je extrémne vysušená a citlivá. Podľa listov a e-mailov, ktoré mi od vás chodia viem, že u mnohých z vás sa zima podpísala aj pod pribúdajúce kožné ochorenia vo forme ekzémov či extrémne popraskanej pokožky rúk. A preto nielen tvoje telo potrebuje jarnú očistu (o ktorej sa viac dozvieš v mojom článku Jarný detox), ale aj tvoja unavená pokožka potrebuje hĺbkovú regeneráciu, ktorá jej dodá stratenú hydratáciu a výživu. Moja novinka šľahané telové maslo obsahuje mega dávku potrebnej výživy pre tvoju pokožku. Starostlivo vybrané prírodné zložky v kombinácií so šetrným spôsobom spracovania, sú tou správnou voľbou pre komplexnú obnovu tvojej pokožky. Pripravil som ich pre teba v troch neodolateľných vôňach!

MARK body butter COFFEE

Základnou zložkou všetkých troch variácií je kakaové maslo. To je pri tejto verzii doplnené kávovým maslom, ktoré je silným antioxidantom s protizápalovými a hydratačnými účinkami. Kombinácia panenského kokosového, argánového, ryžového a kávového oleja má priaznivé účinky pri boji s vráskami a v boji s kožnými nedokonalosťami ako je celulitída, akné, ekzémy či psoriáza. Vďaka príjemnej kávovej vôni bez pridaných esenciálnych olejov je vhodný aj pre alergikov a ľudí citlivých na aromatické vône.

MARK body butter ORANGE & CINNAMON

Táto verzia poteší najmä milovníčky obľúbenej zimnej vône škorica-pomaranč. Pri tejto kombinácií som zvolil použitie mandľového, panenského kokosového a argánového oleja, ktoré obohatia pleť o vitamíny A, D a E, pôsobia regeneračne a upokojujúco. Pridaný pomarančový olej získavaný zo šupiek pomarančovníka pravého pozitívne vplýva na tvoju psychickú pohodu. Škoricový olej je zase typický svojimi antibakteriálnymi účinkami a je osvedčeným bojovníkom proti celulitíde.

MARK body butter LEMONGRASS & MELISSA

Posledný medovkovo-citrónový variant má veľmi príjemnú a sviežu vôňu, ktorý v človeku evokuje príjemné pocity, že sa nachádza uprostred neporušenej prírody. Tým je akoby predurčený na použitie počas prichádzajúcich jarných dní. Rovnaký základ ako pri predchádzajúcom masle dopĺňajú esenciálne oleje citrónovej trávy a medovky. Tie pôsobia ako balzam na dušu, bojujú proti migréne a naplnia ťa pocitom harmónie a šťastia.

Vďaka svojej unikátnej našľahanej konzistencií sa maslo po pár sekundách roztopí na ruke a môžeš ho nádherne naniesť na pokožku. Všetky body butters odporúčam aplikovať na navlhčenú pokožku, kedy sa okamžite pekne vsiaknu a nezanechávajú mastný film. Okrem toho, že všetky tri variácie body masiel poskytnú tvojej suchej pokožke SOS pomoc vo forme turbohydratácie, maslá ťa opantajú svojou nádhernou dlhotrvajúcou vôňou a zanechajú prekrásne lesklé nechty!

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..