13 overených tipov na kvalitný štart do nového roka – MARK face and body Preskočiť na obsah
13 overených tipov na kvalitný štart do nového roka

13 overených tipov na kvalitný štart do nového roka

Ahoj scruberka,

do konca kalendárneho roka zostáva posledných pár hodín a tento čas väčšina z nás pravidelne využíva na záverečné bilancovanie. Naše úspechy a prehry, čo sa nám podarilo alebo čo sme naopak pokazili, čo sme mohli urobiť lepšie.... Koniec roka stelesňuje akúsi pomyslenú čiaru za všetkým starým, a pre mnohých z nás znamená výzvu robiť veci v novom roku inak a lepšie. V minuloročných článkoch som ti radil ako byť kráľovnou silvestrovskej noci, dával tipy na strávenie posledného dňa v roku alebo som sa ťa snažil inšpirovať pozitívnym predsavzatiami do nového roka. Tento rok som pre teba v mojom poslednom blogu tohto roka zhrnul nasledujúcich 13 mnou overených tipov, s ktorými odštartuješ nový rok úspešne: 

1. 🌳🌲 Miluj prírodu a našu Zem.🌍 Recykluj, choď do prírody, používaj prírodnú kozmetiku.

2. 🌸 Si krásna a výnimočná. Postav seba na prvé miesto a rozmaznávaj sa.🤸🏽‍♀️ Hýb sa, cvič jógu a hlavne sa staraj o svoje telo aj dušu. Dokonalú starostlivosť o tvoju pokožku zabezpečia aj moje telové a tvárové peelingy MARK face and body, ktoré svojou omamnou vôňou pozdvihnú nielen tvoje telo, ale aj tvojho ducha.

3. 🙏🏼🎁🍀 Buď vďačná. Zdravie, rodina, domov, priatelia, práca, financie nie sú samozrejmosťou.

4. 😁 Veľa sa smej. Tráv čas s ľuďmi, ktorí ti vyčaria úsmev na tvári.

5. 🙌🏼 Odpúšťaj a posúvaj sa ďalej. Neži v minulosti, nikoho nesúď a neodsudzuj.

6. 🤷🏼‍♀️ Netráp sa - pre veci, pre ľudí, čo si kto o tebe myslí. Nevyčítaj a neľutuj sa. Čas všetko zahojí.

7. ❌ Neži podla očakávaní iných ľudí. Vždy nasleduj svoje srdce a buď sama sebou.

8. 🏆 Buď otvorená zmenám, hoci sú spočiatku krokom do neznáma. Keď to neskúsiš, nikdy sa nedozvieš, čo si mohla získať. Vystupuj zo svojej komfortnej zóny, pretože len vtedy môžeš objaviť svoj poklad.

9. 💪🏼 Ver si! Ty to zvládneš, pretože na každý nápad alebo sen, ktorý máš ti vesmír doručí aj plán na jeho uskutočnenie. Ver sebe a ver aj vesmíru. Všetko do seba zapadne.

10. 👩🏽‍💻💎Pracuj na sebe a vybrús zo seba diamant. Stanov si veľké ciele a užívaj si dosahovanie svojich osobných vrcholov.

11. 👩🏽‍🎨 Buď kreatívna, zmyselná a otvorená novým veciam.

12. 🌖 ✨Uč sa a hľadaj svoj zmysel života.

13. 💕 Miluj a rozdávaj lásku všade okolo seba.

    Nech už budeš Nový rok oslavovať kdekoľvek a s kýmkoľvek, team MARK face and body ti praje príjemnú zábavu! Nech je rok 2019 ešte lepší a úspešnejší ako ten predošlý, plný splnených snov a prianí ;)

    Teším sa na naše stretnutia v novom roku scruberka!

    Tvoj MARK 

    Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok