TIPY na vianočný darček pre frajera, brata, otca, dedka či kamoša – MARK face and body Preskočiť na obsah
TIPY na vianočný darček pre frajera, brata, otca, dedka či kamoša

TIPY na vianočný darček pre frajera, brata, otca, dedka či kamoša

Ahoj, 

Vianoce už skutočne klopú na dvere a tebe zostáva posledný týždeň na nákup darčekov pre tvojich najbližších. Ak si stále nemala čas zájsť do nákupného centra a nakúpiť vianočné darčeky alebo si to proste iba každý rok nechávaš na poslednú chvíľu, som tu pre teba s vianočnými tipmi. V minulo-týždňovom článku TIPY na vianočný darček pre frajerku, sestru, mamu a kamošku som zhrnul moju vianočnú ponuku pre nežné polovičky. Teraz ti prinášam voňavé tipy na darček pre mužské pokolenie.

MARK Christmas box FOR HIM obsahuje must-have balík pre každého moderného muža - teplé a štýlové ponožky od kvalitnej slovenskej značky Fusakle.sk a prírodný telový pílling MARK for HIM after GYM s omamnou čokoládovo-pepermintovou vôňou, vďaka ktorej opantá ženské zmysly. Balíček ti doručím v decentnom pánskom darčekovom balení a môžeš ho bez ďalšej práce uložiť rovno pod postavený vianočný stromček.

Pre bodybuilderov a športovcov odporúčam Shower pudding Peppermint pre každodennú starostlivosť o jeho svaly alebo MARK Coffee Peppermint, ktorý jeho pokožku hĺbkovo vyčistí, prekrví a zároveň odstráni odumreté kožné bunky. Osviežujúci pepermint telo príjemne schladí po náročnej fyzickej aktivite, vďaka čomu sa bude cítiť ako znovuzrodený.

Pre fúzačov a bradáčov ponúkam MARK beard wax. Vosk na bradu a fúzy patrí do základnej výbavy každého bradáča. S voskom od MARKa fúzy ľahko upraví a dodá im aj pokožke pod nimi potrebnú výživu. Je úplne prírodný, bez chemických látok a umelej parfumácie. Jeho základ tvorí vyživujúce kakaové maslo a nemenej vyživujúci ricínový a ryžový olej. Obsahuje tiež včelí vosk, ktorý výrazne uľahčí údržbu brady. Vďaka jemnej vôni Bergamotu, Patchouli a Škoricovníka bude sympatický aj nosom tých najnáročnejších pánov.

Naskladané produkty navyše môžeš nechať zabaliť priamo u mňa do elegantnej darčekovej krabice a doplniť tvárovým uterákom vhodným k údržbe brady alebo mäkkou osuškou, ktorú využije napríklad po sprche v posilke.

Tvoj MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok