Pery zrodené pre bozk – MARK face and body Preskočiť na obsah
Pery zrodené pre bozk

Pery zrodené pre bozk

Ahoj scruberka,

stále chladný vzduch, dážď i sneh a počasie pod bodom mrazu našej pleti absolútne neprospievajú. Je suchá, popraskaná, často sa olupuje. Neexistuje však vhodnejší čas na rozmaznávanie pleti ako práve počas dlhých zimných večerov v horúcej vani!

Pery sú jednou z najzmyselnejších častí nášho tela a pritom práve ju najčastejšie zanedbávame. Žiarivo biele zuby sme ochotní docieliť aj tými najbizarnejšími spôsobmi, ale perám nevenujeme viac ako tridsať sekúnd počas nanášania rúžu. Začiatok roka je skvelým časom na zmenu! Veď starostlivosť o pery je nielen jednoduchá a rýchla, ale efekt sa zároveň dostaví okamžite.

Zdravé sú krásne

Suché pery majú tendenciu pri každom pohybe praskať. Následne krvácajú a robia sa na nich malé trhlinky, ktoré sa dokonca môžu zapáliť. Ak sa k prasklinke pridá oslabená imunita nemusíš sa vyhnúť ani nepríjemným kútikom či oparu :(

Preto je v rámci prevencie ideálne venovať zvýšenú pozornosť pitnému režimu a používať vitamín C a vitamíny skupiny B na každodennej báze. Nemusíš pritom konzumovať množstvo tabliet, radšej si pochutnaj na rybách, hydinovom mäse či mliečnych výrobkoch, ktoré „béčko“ doplnia bez pridanej chémie.

Správna starostlivosť

Vyšperkovať starostlivosť o pery do dokonalosti môžeš samozrejme aj vďaka mne. Malou alchýmiou v laboratóriu som vytvoril unikátny kávový set na pery MARK Coffee Lips, ktorý dokáže ulahodiť aj tým najnáročnejším dámam. Špeciálny peeling na pery MARK Lip scrub s ultra jemnou konzistenciou prispôsobenou na citlivú pokožku pier v jednom kroku odstráni všetky nedokonalosti, šupinky a staré bunky. Účinné látky akými sú napríklad jojobový olej a včelý vosk pery ošetria, hydratujú a vytvoria na nich jemný ochranný film. Viac o komplexnej starostlivosti o pery sa dočítaš v mojom blogu Pery - magnet pre mužov.

Tajomstvo trvalého úspechu

Používanie balzamov, leskov či rúžov by sa malo stať samozrejmosťou. Vždy však dbaj na výber takých, ktoré okrem skrášľujúcej schopnosti dodajú perám aj potrebné živiny. V zložení vždy hľadaj panthenol, olivový, avokádový, mandľový či jojobový olej, bambucké maslo, aloe vera, kokosový olej, vitamín A, D a E. Skvelý mix všetkého potrebného pre tvoje pery obsahuje MARK Lip Balm, ktorý je navyše spolu so scrubom súčasťou setu MARK Coffee Lips. Vysoký podiel kakaového masla v kombinácií s kávovým olejom a včelím voskom tvoje pery ukľudní, zahojí drobné ranky a dodá im vláčnosť.

Prajem veľa horúcich bozkov!

Tvoj MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok