Večne mladá – MARK face and body Preskočiť na obsah
Večne mladá

Večne mladá

Ahoj,

určite poznáš situáciu, kedy sa na niekoho zahľadíš a skúšaš uhádnuť jeho vek. U žien je to častokrát náročnejšie, najmä vďaka make-upu, ktorý dokáže ľahko pridať niekoľko rokov aj čerstvej maturantke. V istom okamihu sa však tento beh za dospelosťou zastaví a nahradí ho túžba po (paradoxne opačnom) mladistvom vzhľade.

Alarm – prvé vrásky

Čím skôr si uvedomíme potrebu starať sa o svoju pleť, tým vďačnejšia nám o pár rokov bude. Preto ak si zatiaľ dávaš so starostlivosťou o pleť „dovolenku“, zmeň to čo najskôr a nečakaj kým ťa na to upozornia prvé vrásky. Ak chceš, aby ani tebe ľudia nevedeli tipnúť správny vek, zbystri pozornosť. Zozbieral som zaručené a odskúšané tipy ako si mladistvý vzhľad udržať aj bez prvotriednej genetickej výbavy.

Alfa a omega

Hoci to bude znieť ako klišé, z dlhodobého hľadiska je najdôležitejším faktorom správna životosprávapravidelný pitný režim. Aj pokožka, na ktorú použiješ tie najdrahšie krémy a dekoratívnu kozmetiku bude vyzerať mdlo a bez života, ak bude dehydrovaná! Absolútnym tabu by zároveň mali zostať zlozvyky ako sú fajčenie či nadmerná konzumácia alkoholu, ktoré pleť nielen vysušujú, ale aj urýchľujú jej starnutie.

Správna starostlivosť

Ak sa o pokožku s láskou staráš, v budúcnosti ti to zaručene vráti, aj s úrokmi! Minimálne nebudeš musieť utrácať niekoľkociferné sumy na kozmetiku či chirurgické zákroky. Pokiaľ ťa v tejto súvislosti napadlo, že na takúto starostlivosť o pleť v súčasnosti nemáš dostatok prostriedkov, nezúfaj. Nejde tak o značku či cenu kozmetiky, ako o kvalitu používaných produktov. To, že si prečítaš zloženie krému, kým ho kúpiš, vyhneš sa chemickým prímesiam či skontroluješ, akým spôsobom bol výrobok testovaný, sú maličkosti ktoré zavážia. Nemenej dôležitý je výber kozmetiky podľa veku a typu tvojej pleti, aby si jej poskytla presne to, čo potrebuje.

 

Všetko v jednom v sebe skĺbil MARK organic oil, ktoré som pre teba vyrobil z vysokokvalitných olejov v dvoch verziách – Lemongrass (práve pre začiatočníčky v starostlivosti o svoju pleť) a Coffee (vhodný aj pre zrelšiu pleť). Benefity zbadáš už po niekoľkých použitiach v podobe vitálnejšej, zamatovo hebkej a pružnej pokožky. Oleje zabezpečia jej hĺbkovú regeneráciu a výživu a takisto zmierňujú príznaky starnutia. Navyše jednoduchú aplikáciu pomocou roll-onu si určite zamiluješ a praktické balenie môžeš so sebou nosiť v kabelke a použiť kdekoľvek a kedykoľvek.

Tvoj MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok