Valentín pre každého: Ako sláviť a vyhnúť sa klišé

09 feb , 2018

Valentín pre každého: Ako sláviť a vyhnúť sa klišé

Ahoj,

chcela by si so svojím priateľom osláviť sviatok zamilovaných, lenže on si na romantickú Valentínsku tradíciu príliš nepotrpí? Žiadny strach, aj tak si tento večer môžeš užiť. Keď navyše zvolíš správnu stratégiu, nakoniec si ho užije aj on.

V prvom rade zabudni na všetko, čo si kedy videla v amerických romantických filmoch. Výnimky síce existujú, ale všeobecne platí, že muži (akéhokoľvek veku) sa k veľkým zamilovaným gestám uchyľujú len málokedy. Možno sa ti teda niekedy v živote stane, že prídeš domov a nájdeš byt posiaty okvetnými lístkami ruží, muž bude v kuchyni čakať s uvarenou prvotriednou večerou, potom ťa požiada o ruku a na záver ešte vytiahne letenky na Bora Bora. Všeobecne je ale lepšie toto radšej nečakať, alebo aspoň nie každý rok ;)

Ak teda tvoj partner patrí k tým, ktorí Valentín moc neoslavujú, je na tebe, aby si tohtoročné oslavu vzala do svojich vlastných rúk. Nenechávaj to na ňom a nič nenápadne nenaznačuj, pretože ak hrozí, že narážky nepochopí, alebo sa mu nebude chcieť nič vymýšľať a zariaďovať, mohla by si byť potom zbytočne sklamaná a ešte aj bez oslavy. O svojich plánoch ho radšej informuj. Možno ho to okrem iného donúti zamyslieť sa nad tým, že by si mal pripraviť darček, alebo aspoň kvetinu.


Vymysli to tak, aby priebeh večera bol vám obom čo najprirodzenejší. Neplánuj nič extra špeciálne, u čoho nemáš istotu, že by sa necítil dobre. Ak nechodíte často do luxusných reštaurácií na romantickú večeru pri sviečkach, nezačínaj s tým práve na Valentína. Sedieť v reštaurácii plnej párov, ktoré sa 14. februára ako na povel tvária zamilovane, nemusí byť úplne príjemné.

Zvoľ teda vašu obľúbenú činnosť - choďte na koncert, do kina, alebo pokojne na futbal, pokiaľ mu chceš urobiť veľkú radosť. Alebo pokojne zostaňte doma, pustite si film a spoločne si večeru uvarte. A snáď žiadny muž neodmietne ani spoločnú vaňu.

Ani tu sa ale netreba upínať na filmovým klišé, takže ak vieš, že by ti sviečky okolo vane neschválil, urob si z toho trochu srandu. Čo keby si do vane zobrala môj prírodný kávový peeling MARK Coffee Coconut alebo MARK Coffe Chocolate? Užijete si spolu veľa zábavy, a navyše vyleziete krásne voňaví a zrelaxovaní, aby ste si perfektne užili nielen večer, ale aj valentínsku noc.

Krásny Valentín" :*

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..