Pery - magnet pre mužov!

05 máj , 2017

Pery - magnet pre mužov!

Ahojte krásky!

Už je to vyše roka, počas ktorého sa s láskou starám o prekrásnu a zdravú pokožku vašich sexy tiel. A kedže chcem byť stále viac nápomocným vo vašich kúpeľniach, inšpirovali ste ma vytvoriť pre vás, drahé dámy, unikátny kávový set na pery MARK Coffee Lips.

Konzumácia jedla a nápojov počas dňa, olizovanie pier, ale napríklad aj bozkávanie dávajú každodenne zabrať našim perám. Často sa o ne zabudneme postarať, hoci sú našou najjemnejšou a najkrehkejšou súčasťou. Pery sú v ohrození prakticky neustále. Po mrazivých zimách, prišiel bláznivý apríl v pravom slova zmysle. Niekoľkokrát do dňa nás prekvapil radikálnymi zmenami počasia v priebehu niekoľkých hodín. V lete kvôli slniečku a vysokým teplotám si naše pery vyžadujú dôslednú starostlivosť a ochranu pred spálením a vysušením. Preto vám prinášam sumár základných zásad, ako sa správne pripraviť na leto, postarať sa o pery a pripraviť ich na líčenie.

Píling

Pleť pier je približne trikrát tenšia než zvyšok tváre a odlupuje sa súčasne až štyrikrát rýchlejšie. Navyše neobsahuje žiadne mazové žľazy, ktoré by ich povrch chránili. Základným krokom ošetrenia je preto dôsledný píling pier, ktorým sa odstránia odumreté bunky a zároveň sa ním stimuluje tvorba nových, zdravých a životaschopných. Pravidelné scrubovanie je tajomstvom krásnych a zdravých pier. Presne na tento účel je vyvinutý MARK Lip Scrub. Obsahuje mix kávy, hnedého cukru, kávového a jojobového oleja a včelieho vosku, vďaka ktorému budú tvoje pery zvodné každý deň. :)

Hydratácia

Po odstránení odumretých buniek je potrebné pery dôsledne hydratovať výživným balzamom, ktorý ich zvlhčí a dodá im potrebné vitamíny. MARK Lip Balmktorý je spolu so scrubom súčasťou setu MARK Coffee Lips, je účinný vďaka vysokému podielu kakaového masla v kombinácií s kávovým olejom a včelím voskom. Tvoje pery ukľudní, zahojí drobné ranky, dodá im vláčnosť a navyše ich prekrásne čokoládovo rozvonia!

Ochrana

Posledným, avšak nemenej dôležitým krokom je ochrana pier pred UV lúčmi. Nezabúdaj, že slniečko svieti aj keď ho nevidno cez mraky. Našťastie dnes už väčšina rúžov a leskov na pery obsahuje aj SPF faktor. Presvedč sa, že aj ten tvoj ho má. Ochrana pier pred nebezpečnými slnečnými lúčmi nielenže pomáha zastaviť predčasné starnutie pokožky, ale aj znižuje riziko rakoviny kože.

Líčenie

Teraz, keď už sú tvoje pery v top kondícii, môžeš siahnuť po obľúbenom rúži, pretože ten dokáže dokonale vyniknúť len na zdravých perách. Nezabudni voliť odtieň rúžu podľa tónu pleti, farby vlasov a očí, tak aby si zvýraznila svoju prirodzenú krásu a ženskosť!

 Prajem tie najkrajšie pery a najhorúcejšie bozky :)

 Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..

Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?
Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?

09 feb , 2024

Prajete si, aby Vaše vlasy boli hustejšie, zdravšie a aby rýchlejšie rástli? Nie ste sami. Pravdepodobne ste už počuli o rôznych „zaručených“ receptoch na rast vlasov, ale po mnohých sklamaniach ostávate skeptickí.

Čítať viac..