Ako získať neodolateľne príťažlivý letný look :-)

12 máj , 2017

Ako získať neodolateľne príťažlivý letný look :-)

Ahojte krásky,

netrpezlivo čakám na ten moment, keď aspoň na chvíľu začne tak naozaj svietiť slnko, lebo písanie o príprave na leto je v tomto bláznivom počasí skoro až provokáciou. Ale vyzerá to tak, že sa blýska na lepšie časy (doslova), tak teda poďme hýčkať naše božské telá. A ja vám samozrejme poradím, čo všetko treba spraviť, ak chcete dosiahnuť cool letný look. 😊

Celulitída

Celulitída je problém, ktorý rieši veľa z vás. Nepoznám ženu, ktorú by pokožka ako pomaranč nechávala chladnou. My chlapi to tak zas neprežívame, ale chápeme vás. Na to, aby ste sa cítili skutočne krásnou a príťažlivou sa chcete zbaviť tých malých jamôk. Na 100% sa to nedá, ale vďaka pohybu, strave a MARK scrub pílingu sa vzhľad tvojej pokožky môže výrazne zlepšiť. Naozaj sa oplatí vyskúšať, ak ťa celulitída máta hlavne teraz pred letom.

Môj TIP:  Bola si cvičiť a chystáš sa do sprchy? Nezabudni a vezmi si do nej MARK scrub, ktorý nanesieš na problematické partie tela a tváre. Môžeš ho vyskúšať v klasickej verzii MARK Coffee Original alebo MARK Coffee Chocolate. Za studena lisovaný mandľový olej má silné ukľudňujúce a regeneračné schopnosti. Vďaka vysokému obsahu vitamínov A, E a D pokožku vyživuje, hydratuje, takže bude hodvábne jemná ako nikdy predtým!

Depilácia a epilácia

Okrem rôsolovitého tela vám na super letnom looku nepridá ochlpenie, takže s tým, čo ste celý rok skrývali pod oblečením to už fakt nepôjde. Ja hovorím depilovať, depilovať a depilovať. Žiletkou, cukrovou pastou, voskom či depilačným strojčekom. Ak chceš investovať do svojho vzhľadu a nebaví ťa “otročina” pravidelného odstraňovania chĺpkov, môžeš zainvestovať do laserovej epilácie. Môže sa ti zdať finančne náročnejšia, ale ak je spravená v dobrom kozmetickom salóne, jej výsledky určite oceníš. Rátaj s tým, že jeden krát nestačí, na začiatku sú potrebné opakované návštevy. Laserovú epiláciu si naplánujte pred letom a po lete, počas opaľovania sa neodporúča.

Píling

A potom tu máme môj obľúbený píling. Pokožka je po dlhej zime a jari veľmi unavená, vysušená a potrebuje oživiť. Na to som odborníkom ja. Účinnou kombináciou je píling a hydratácia. Ešte predtým, než sa pustíš do opaľovania, je dobré myslieť na odstránenie odumretých kožných buniek. Opakovanie je matkou múdrosti, takže to znovu pripomeniem: nikdy neaplikuj píling na suchú kožu, narobila by si viac škody ako osohu.

Môj TIP: Ak si sa nechala uniesť prvými lúčami slnka a si červená ako prasiatko, neboj sa, zachránim ťa. Použi MARK Coffee Peppermint. Je super chladivý. Na pokožku sa nanesie ako maska a má hojivé účinky. Po správne zvolenom pílingu pokožku opláchnite a poriadne hydratujte, nech je hebučká ako broskynka. 😊 Ak použiješ MARK scrub pílingy, tak ju už ani nemusíš osobitne hydratovať. Oleje, ktoré obsahuje, sa o ňu postarajú a to bez zbytočného pocitu mastnoty. Vyskúšaj a uvidíš sama. 😊
 

Pedikúra

Nechcem, aby to vyznelo netaktne, ale niekto vám to povedať musí. Ste krásne, inteligentné, ale občas zabúdate na nôžky. Vyzerajú drapľavo a keď ich má muž vybozkávať, radšej sa zameria na nejakú inú časť tela. 😊 Preto nezabúdajte na občasnú návštevu pedikérky. A ako vám môžem pomôcť ja? 

Môj TIP: Proti suchej a popraskanej pokožke na pätách je tu môj skvelý bojovník: MARK Coffee Citrus. Vedeli ste, že citrón výborne zmäkčuje kožu na pätách? Bude jemnučká ako pokožka bábätka. 😊


Krásky, s prípravou pokožky na leto nezaháľajte, začať môžete aj hneď. A aby som vás nalákal na letnú pohodu, mám pre vás NOVINKU MARK Coffee scrub Watermelon.

Krásne slnečné dni.

Váš MARK



Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..