MARK mydlo s aktívnym uhlím – MARK face and body Preskočiť na obsah
MARK mydlo s aktívnym uhlím

MARK mydlo s aktívnym uhlím

Ahoj,

zdá sa, že tohtoročné leto naozaj nemá koniec a hoci to nás, milovníkov leta, veľmi teší, musíme si uvedomiť, že dlho pretrvávajúce horúčavy dávajú poriadne zabrať nielen nášmu telu, ale aj našej pleti. Nezabudni jej preto toto „náročné obdobie“ vynahradiť a dopraj jej zaslúženú starostlivosť.

Asi to poznáš. Ráno sa nádherne nalíčiš a za pol hodinu, pokým prídeš do práce alebo na stretko s tvojim drahým, si úplne spotená a tvoj make-up roztečený. Extrémne teplo v spojitosti s prechodmi z klimatizovaných miestností či autobusu na ulicu spôsobujú, že večer je tvoja pleť ako zrkadlo. Lesklá a mastná. Ak cítiš zúfalstvo a beznádej, lebo si vo svojej drogérii vyskúšala už snáď všetko, mám pre teba iskričku nádeje. Moju novinku MARK mydlo s aktívnym uhlím nielen na problematickú pleť ste ma inšpirovali vytvoriť práve vy, najúžasnejšie stvorenia na svete. Vďaka nemu ti preto pomôžem nielen v boji s mastnou pleťou, ale aj s odstránením nepekných vyrážok a akné.

Aké je jeho zloženie?

Čistiace mydlo je určené na starostlivosť o problematickú pleť. Jeho obzvlášť jemné zloženie je založené na báze organických olejov. Kardinálnymi zložkami výrobku sú aktívne uhlie a čajovníkový olej. Aktívne uhlie vyrábané šetrným spôsobom vzhľadom na životné prostredie z trvalo udržateľných zdrojov predstavuje sorbent, ktorého štruktúra perfektne absorbuje nečistoty, toxíny a nadbytočný kožný maz. Pokožku hĺbkovo čistí, uvoľňuje upchaté póry a zamedzuje tvorbe vyrážok. Čajovníkový olej v jeho čisto prírodnej forme pôsobí antisepticky, pomáha zmierňovať zápalové procesy, pôsobí preventívne pred vznikom kožných nedokonalostí a pri správnom dávkovaní je zároveň hypoalergénny. Mydlo tiež obsahuje prírodné oleje - kokosový, olivový a ricínový olej, ktoré zaistia jemné a hĺbkové prečistenie pokožky a zvláčňujú ju bez toho, aby ostávala mastná. 

Vlastnosti

  • čistí pleť do hĺbky
  • nespôsobuje pocit pnutia
  • optimálne pripravuje pleť na následnú starostlivosť
  • robí pleť vláčnu a sviežu

Čistá príroda

Unikátne, ručne vyrábané mydlo na báze najkvalitnejších organických olejov a starostlivo vybraných esenciálnych olejov a prírodných aróm je jedinečné a zároveň plne funkčné. Jeho fascinujúca vôňa ťa opamntá a ty budeš mať pocit, ako by si práve vstúpila do luxusného wellnessu. Mydlo jemne očistí a ošetrí tvoju pleť bez vysušenia. Navyše neobsahuje sulfáty, glykoly, silikóny, ropné deriváty, živočíšne tuky, parabény ani konzervačné látky, syntetické farbivá či pridanú parfumáciu. A ani tento môj produkt nie je testovaný na zvieratkách.

MARK TIP

Mydlo vhodne skombinuješ a svoju každodennú starostlivosť o pokožku doplníš s prírodnou pleťovou vodou MARK face water Neroli / MARK face water Damask rose. Prípadne použi hydratačný krém alebo olejové sérum na tvár MARK organic oil Coffee / MARK organic oil Lemongrass, ktorých blahodárne účinky som ti odhalil v mojom blogu 5 dôvodov, prečo sú oleje pre pleť to najlepšie.

Vyskúšaj toto elegantné čierne mydlo, ktoré je 100 % vegánske, vyrobené bez chemikálií a palmového oleja na vlastnej pleti a uvidíš, že sa ti poďakuje.

P.S.: Tak ako vždy, aj pri tomto produkte má akákoľvek spätná väzba od vás samozrejme veľmi poteší (a možno opäť inšpiruje 😉). Napíš mi preto prosím do správy na Facebooku, Instagrame, Whatsappe či do emailu ako si s mojou novinkou spokojná.

Tvoj MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok