MARK Golden Shine Oil - Jasmine

31 aug , 2018

MARK Golden Shine Oil - Jasmine

Ahoj,

tohtoročné leto sa pomaly, ale isto chýli k svojmu záveru. To však neznamená, že za ním treba smútiť! Nakoľko nám bolo predovšetkým v auguste dopriate mimoriadne nádherné slnečné počasie, som si istý, že väčšina z vás sa aj vďaka mojim tipom na zdravé opaľovanie teší z čokoládovo krásnej pokožky. Môj nový olej MARK Golden Shine Oil - Jasmine ti pomôže vyťažiť z tvojho krásneho opálenia maximum a zároveň zažiariť všade, kam prídeš ešte poriadne dlho.

V čom spočíva jeho tajomstvo?

Jedinečné zloženie vyberaných vzácnych olejov dopraje tvojej pleti mimoriadnu starostlivosť. Exotický olej oranžovočervenej farby nazývaný Buriti obsahuje vysoké množstvo kyseliny olejovej, tokoferolov a iných živín. Je najbohatším prírodným zdrojom betakaroténu, ktorý je jeden z najsilnejších antioxidantov so schopnosťou rýchlej regenerácie buniek. Pokožke navracia pružnosť a eliminuje známky starnutia. Olej je vzácny pre svoje hydratačné, upokojujúce, liečivé a regeneračné účinky. Je vhodný na všetky typy pokožky, pričom najlepšie výsledky odzrkadľuje na zrelej pokožke, a to práve pre podporu tvorby kolagénu a elastínu. V neposlednom rade má schopnosť absorbovať škodlivé UV žiarenie.

Druhé kľúčové miesto v jeho zložení zastáva šípkový olej, ktorý pri dlhodobom používaní zabezpečuje mladistvý vzhľad pokožky bez vrások a bráni vzniku ďalších známok starnutia. Pleť zároveň rozžiari a dodá jej potrebnú hydratáciu a elasticitu. Je účinným bojovníkom proti striám, ktoré vznikajú u žien najmä počas tehotenstva, či pri náhlej zmene hmotnosti. V praxi sa tiež účinne osvedčil aj pri kožných problémoch ako psoriáza, rôzne ekzémy a pigmentové škvrny.

Jeho jedinečné zloženie dopĺňa kávový a ryžový olej, vďaka ktorým je pokožka viditeľne pružnejšia, zregenerovaná a vyhladená. Srdce tvorí jazmínový esenciálny olej, získavaný z kvetov, zbieraných za súmraku, ktorý sa zaraďuje medzi najvzácnejšie esenciálne oleje. Svojou pôvabnou kvetinovou vôňou pôsobí uvoľňujúco a pozdvihuje náladu.

Olej navyše neobsahuje sulfáty, glykoly, silikóny, ropné deriváty, živočíšne tuky, parabény ani konzervačné látky, či syntetické farbivá a tiež nie je testovaný na zvieratkách!

Trblietavý závoj

Okrem nespochybniteľne krásnej, vyživenej, voňavej a hydratovanej pokožky, je hlavným benefitom oleja nádherný trblietavý závoj, do ktorého ťa MARK Golden Shine Oil - Jasmine vďaka svojej prírodnej zložke Mica oblečie. Trblietky zvýraznia opálenie, opticky zdokonalia postavu a zakryjú nedostatky, ktoré majú zostať pred očami tvojho milého skryté ;)

 

MARK TIP

Pre extra starostlivosť a oslnivý lesk tvojej pokožky vyskúšaj MARK Golden Shine Oil - Jasmine v kombinácii so scrubom MARK Golden Shine. Produkty teraz aj v zvýhodnenom sete objednáš priamo TU a už zajtra môžu byť u teba v kúpeľni!

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..