Jeseň s príchuťou nových začiatkov :)

10 okt , 2016

Jeseň s príchuťou nových začiatkov :)

Ahoj,

jeseň je tu a ja ju mám veľmi rád, asi tak rád, ako má pokožka rada MARK scrub :) Kamoška Ivka mi poslala svoj nový blog, kde si spomína na svoje časy v škole a tiež aké predsavzatia si dala na jeseň. Aj ja začnem viac dbať o Teba, sľubujem, len mi to musíš dovoliť :)

"Tento mesiac má pre mňa zvláštnu atmosféru. Vždy, keď vidím detičky cupitať s obrovskými školskými taškami na chrbtoch si spomeniem na svoje školské časy… Ako som ozdobená mašľami vo vlasoch, v krepovej skladanej sukničke a nových lakovkách vykračovala v ústrety novému školskému roku. Vyzbrojená karafiátom pre pani učiteľku a veľkou desiatou sa mi kráčalo, po boku mojej mamy, veľmi dobre. Doteraz si pamätám na tie zmiešané pocity, keď som cítila vo vzduchu niečo nové, tešila som sa na spolužiakov, nové učebnice aj zaujímavé vedomosti. Toto obdobie malo pre mňa príchuť novej výzvy, ktorú som rok čo rok prijímala, najskôr s radosťou, neskôr s rešpektom. 

Aj teraz, po rokoch, keď už som dávno zo školských lavíc preč mám znovu rovnaký pocit. Napriek tomu, že prázdniny sa mi skrátili z dvoch mesiacov na dva týždne a namiesto spolužiakov stretávam denne kolegov :-)  Stále cítim vo vzduchu tú výzvu, ktorá ma teší, nabíja novou energiou a nabáda k zmene. Vyskúšam to! Idem do toho!  
Na začiatok si dám záväzok, že začnem svoj čas v práci lepšie plánovať. Prestávky obmedzím na dve kávy denne, čo poteší šéfa aj moje srdce :-) Ako odmenu si zato doprajem kávu raz týždenne večer pred spaním… (myslím na Teba MARK scrub). Každý deň si určím úlohy, ktoré som schopná naozaj splniť a rozdelím im priority. Tak môžem využiť svoj pracovný čas efektívnejšie. Už sa teším na ten dobrý pocit z vykonanej práce. Žiadny strašiaci v podobe nesplnených úloh, ktorých som si v kabelke nosila aj domov.

Po práci je čas vypustiť paru. Začnem už konečne športovať! Zo začiatku dlhšie prechádzky, neskôr rýchlejšia chôdza. Jeseň je na to ideálna. Budem nasávať čerstvý vlhký vzduch a moje oči sa budú kochať farebnosťou prírody. Uf, toľká romantika.
Večer vystrieda klasický chlebík zeleninový šalát, televízor zostane vypnutý a budem relaxovať. Teplá sprcha, voňavý kúpeľ, sviečky a mäkučký uterák. Dokonalá očista tela aj duše. 

Tak čo povieš, páči sa Ti to? Skús aj Ty spraviť pár zmien či už doma alebo v práci, vykoľajiť sa z bežného stereotypu. Teraz je na to ten správny čas. Môžeš naštartovať novú etapu, urobiť niečo nové. ZMENA JE ŽIVOT!  Kľudne to môže byť iná trasa, ktorou chodíš do práce, alebo vyskúšaj novú vôňu MARKa, aj to je zmena :)  Viem vám zaručiť to, že keď to nevyskúšate, tak nezistíte čo to s vami spravilo. :-)"

Pekne to Ivka napísala, zmena je život. Ja milujem zmenu, ale niektoré veci meniť nebudem, lebo ich mám rád také, aké sú. Viac prezrádzať nebudem, aby som pre Teba ostal stále tajomný a Tvoj MARK :)




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..