Halloweenska párty? Nezabudni sa postarať aj o pokožku

23 okt , 2016

Halloweenska párty? Nezabudni sa postarať aj o pokožku

Ahoj,

pripravená byť na tohtoročnej halloweenskej párty za hviezdu? Halloween, jeden z najočakávanejších sviatkov v roku už klope na dvere vo vysvietených mestách ozdobených tekvicami. Na každom kroku strašidlá, veľké pavúky, párty v každom klube a najčastejšie objednávaný drink obľúbená “Krvavá Mary”. Ak sa naň už tak tešíš ako my, máme pre Teba niekoľko trikov, s ktorými zažiariš nielen na Halloweenskej párty, ale aj deň nasledujúci po nej.

Či už sa rozhodneš ísť ako čarodejnica, zombie alebo sexy krvavá barónka nezabúdaj, že každá maska zaťaží Tvoju pleť a zanechá na nej následky. O to viac, ak bojuješ so suchou či mastnou, problematickou, aknóznou či citlivou pleťou. Nech použiješ  akokoľvek značkové a kvalitné farby a make-up, v každom prípade si ich dáš na pleť viac ako zvyčajne. Nesprávna alebo žiadna príprava pleti na takúto záťaž Ťa dobehne - začervenaním, upchatými pórmi, zápalmi či tvorbou nechceného akné. MARKovi na Tebe záleží a preto zisťoval, ako týmto nepríjemnostiam predídeš :)

Beauty TIP 1: 

Dva týždne pred Tvojou premenou na hrôzu vzbudzujúce monštrum, je optimálny čas na zahájenie príprav. MARK scrub použi každé 2-3 dni na tvár a oblasť, ktorú budeš maskovať. Kávové zrnká odstránia z pleti odumreté bunky a dokonale ju vyhladia. Hojne obsiahnuté olejčeky z kokosu a mandlí zároveň pokožku prehydratujú a obalia ju jemným filtrom, vďaka ktorému bude nanesená farba pekne jednotná a maskovaná pleť pod tonou make-upu chránená.

Beauty TIP 2: 

Ak tento rok nechystáš na Halloween svoju premiéru, určite to poznáš. Extrémne náročné odličovanie po ťažkom príchode domov v neskorých hodinách, v ešte horšom prípade až nasledujúce ráno :). Ak si doteraz nie celkom úspešne skúšala nánosy makeup-u, falošnej krvi, lepidla a trblietok odstrániť vlhčenými utierkami, mám pre teba dobrú správu! MARK si so všetkým veľmi rýchlo a jednoducho poradí. Nielenže pleť dokonale očistí ale navyše jej dodá potrebný vitamín E a zabráni následnému vysušeniu. Na druhý deň sa budeš môcť v práci teda pochváliť nielen skvelými zážitkami ale aj bezchybnou pleťou, ktorú Ti budú kolegyne potichu závidieť. 

Nezabudni sa aj MARKovi pochváliť s Tvojim výsledkom na Instagrame !

Taktiež chystám pre Teba malú súťaž, ktorú zverejním na svojom Facebooku už 25.10. takže sleduj ma aj tam :)

Pekný deň,

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..