Očar svet so šarmom Francúzky :)

30 sep , 2016

Očar svet so šarmom Francúzky :)

Ahoj,

tiež si si všimla, že kamkoľvek Francúzka vojde, okamžite rozvíri hladiny a všetky oči sú na nej? Ľahkosť, šmrnc, pôvab a hravosť paralyzuje okolie a v miestnosti zastane čas ako vo filme. Ktorá z nás by si neželala byť kráľovnou všade kam vojde. Erika mi pomohla odhaliť toto utajované tajomstvo a chce sa oň s tebou podeliť. Aby sa každá pri našom najbližšom stretnutí cítila výnimočná a krásna. Ako pravá Parížanka!

1. Kamarátky na život a na smrť

... s módou. Značkové od hlavy po päty v najnovších kúskoch módnych domov chodia pravé Francúzky len vo filme. Základom francúzskeho štýlu je minimalizmus, jednoduchosť a prirodzenosť zhrnuté pod výstižným heslom: „menej je viac“. Šatník francúzskej divy pozostáva z kvalitných a nadčasových kúskov, z kvalitných materiálov v zdržanlivých farbách – čiernej, béžovej, bielej, olivovej či šedej. Nedávno odhalená metóda francúzskeho šatníka pod záhadným názvom 5x5 je založená na dvoch pravidlách. Po prvé šatník tvorí spravidla päť základných položiek – top, košeľa, spodok, topánky a doplnky. Druhé pravidlo umožňuje ľubovoľne dopĺňať šatník o 5 kúskov každé ročné obdobie.Výsledok zbadáš v kvalite svojej skrine a plnšou peňaženkou.


2. Beauty zóna

Upravené vlasy, nahý „nude look“ make-up a dokonalá francúzska manikúra. Pre zvyšok sveta nepodstatný detail pre Francúzku must-have, ktorý povinne dopĺňa outfit. Tri piliere líčenia predstavuje maskara, červeň na líčkach a výrazný rúž. Ušetrený čas určite vymyslíš ako zmysluplnejšie využiť. Ja si napríklad v pokoji vypijem rannú kávičku, ktorá mi naštartuje deň. Už je len a len na tebe zanechať skvelý dojem kam prídeš, v čom ti určite pomôže aj podpis, ktorý za sebou zanecháš kvalitným parfumom.

3. Osladia si život

Aj tie najzásadovejšie a najnáročnejšie dámy neodolajú tradičným francúzskym makaronkám a dajú si raz týždenne svoj „cheatday“ v znamení sladkej dobroty. Zloženie tvorí až 70 % pravých mandlí a vnútri skrytá náplň, akákoľvek Ti len napadne, vrátane MARKových obľúbených - kávy, kokosu, pepermintu či ovocia, zaručí výber každej gurmánke. Ak si práve dostala aj Ty chuť niektorú z nich vyskúšať a nemáš na blízku dobrú cukráreň, nezúfaj! Už v najbližšom článku Ti prezradím recept na túto famóznu špecialitu ako ich upiecť aj doma.

4. Relaxujú

Nauč sa užiť si zaslúženú odmenu po každom prežitom dni, tak ako to robia ony! Sprav si chvíľku sama pre seba. Napusti si vaňu, zapáľ sviečku, nalej si pohár kvalitného vína a užívaj si samú seba. Nakoniec si dopraj stretnutie so mnou – podľa Tvojej chuti ☺ Urob si zo mňa zábal na unavenú pleť, opeelinguj si pokožku alebo si sprav masku na tvár. MARK Ťa odmení čarovnou vôňou a hebkou hydratovanou pokožkou.

 

Vždy aktuálne info z parížskych ulíc:

www.helloitsvalentine.fr/

www.makemylemonade.com

www.thecherryblossomgirl.com

www.misspandora.fr/

www.leblogdebetty.com/

 

Paríž, je t'aime!

Tvoj MARK



Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..