Výsledky testovania MARKa v spolupráci s portálom Modrý koník!

23 sep , 2016

Výsledky testovania MARKa v spolupráci s portálom Modrý koník!

Ahoj,

už veľa krát som spomínal, že káva má  blahodarné účinky na pokožku, ale viac ako tisíckrát hovoriť je raz ukázať. Preto som sa dal nahovoriť na test v spolupráci s Modrým koníkom a jeho ženami a mamičkami. Vyhlásili sme výzvu, do ktorej sa mohli prihlásiť záujemkyne o testovanie. Úlohou bolo, aby ma svedomito počas jedného mesiaca testovali a dokumentovali čas strávený spolu so mnou. Vybral som z každého rožku trošku, lebo som chcel otestovať môj účinok na pokožku žien, ktoré trápi celulitída, ekzém, psoriáza, či akné, strie a samozrejme suchá pokožka, alebo aj vôbec nič, ale veľmi chceli pomôcť iným čitateľkám zistiť, či to, čo sa o mne píše, je pravda alebo sú to len mýty. Odpoveď už asi tušíte, ale najskôr trošku štatistiky.

Do výzvy na testovanie sa zapojilo 803 používateľov portálu Modrý koník.

Vybrali sme 20 testovateliek MARKa, ktoré ho skúšali a dokumentovali progres počas 1 mesiaca.

Chcel by som sa týmto poďakovať mamičkám a ženám, ktoré ma testovali a na portál Modrého koníka pridávali postrehy, fotky, dokumentáciu a nakoniec aj ucelené recenzie. Ďakujem im za ich úprimnosť, chvály, ale aj postrehy na ďalšie zlepšenie. Mnohým z nich som pomohol s nedokonalosťami pokožky (najmä s ekzémom a celulitídou) a takmer všetky chválili úžasnú vôňu, jemnosť pokožky a hydratáciu.

Iba niektoré mi vytkli, že ako každý chlap nechávam po sebe neporiadok v kúpeľni, ale poväčšinou mi to odpúšťajú, najmä preto, že ich partneri boli nadšení vôňou ich pokožky po aplikácii :)

Prečítaj si zopár citátov zo získaných recenzií:

Pupik116:

“Hodnotenie: za mňa áno, je to vynikajúci peeling, ktorý mi pomohol v mojom boji s celulitídou ;)”

Purinkaa:

"V okolí úst a nosa mám ekzém, ktorý po používaní peelingu na 90 % zmizol, neštípe ma, nesvrbí, takže u mňa veľké pozitívum 💗 💗 💗 “ 

Tianka:

“Na druhe testovanie som prehovorila manzela ktory ma neprijemne kozne ochorenie teda psoriazu. Patri k malemu percentu ludi ktory ma stastie ze to ma uz len namalej ploche na tele , no vzdy je a bude to pre neho neprijemna choroba. Kedze na nom skusam vsetko mozne a nemozne aby sme sa psorky ako ju doma volame zbavili ukecala som ho na #test_markscrub a vysledok bolo vidiet dost skoro. Pouzival ho raz tyzdenne po dobu 10 min.”

Katussska24:

“MARK je z môjho pohladu bezkonkurenčný výrobok. Napriek jednoduchému zloženiu je snaha napodobniť ho pomerne márna. Výrazným benefitom je vôňa, ktorá trvá a sprevádza vas aj počas nasledujúcich hodín. Vyhladenie, rozziarenie a tvorbu zamatovo hebkej pokožky zvláda na jednotku. Pre mna je jedinečný z pohladu majiteľky citlivej pokožky - nepodrazdi, nečervená, hydratuje. Neľutujem a ostávam mu verná.”

adkapajerska:

“A tak môžem zhodnotiť, že peeling je super nakoľko som mala výrazne červené fľaky, ktoré strašne svrbeli a teraz po mesiaci užívania sú fľaky oveľa menej viditeľné, všimlo si to aj moje okolie a čo je hlavné prestali ma ruky úplne svrbieť. Takže som peelingu neskutočne vďačná a hlavne firme Markscrub, že mi takto pomohli a konečne má svrbenie rúk už neobmedzuje. Na dôkaz môjho testovania prikladám foto a žienky určite vrelo ODPORÚČAM!!!! Všimnite si rozdiel na rukách na začiatku testovania, škaredé červené fľaky na konci testovania bledučké. Moje ráno sa začína s markscrub peelingom :-) Pre mna hotový zázrak :-) Moje ruky sú úplne iné ako na začiatku užívania a pleť mam na tvári takmer bezchybnu :-) Tesim sa z toho ako malé dietatko :-)"

Lubi051:

“Pre mňa jednoznačne najlepší peeling, aký som kedy testovala! Odporúčam všetkými desiatimi! Na fotkách si môžete všimnúť moje tehotenské bruško a potom fotku môjho brucha 3 týždne po pôrode pri pravidelnom používaní peelingu- to je 2-3-krát týždenne.”

     

Iwankaa:

“Marka jednoznačne odporúčam, sám zázrak nespraví, pretože na spomínané problémy treba upraviť stravu (je veľmi dôležité, čo do seba dávame), ale je dôležité aj, čo na seba dávame. Mark sa pobije za lepší vzhľad pokožky! A je ideálny partner do spomínaného trojboja alebo dvojboja. Mark je prírodný, bez chémie, slovenský. Je vôňavý, osviežujúci, energizujúci, hydratujúci, zjemňujúci, je to naozaj láska na prvý pohľad, prvý dotyk s pokožkou, prvé nadýchnutie. Myslím, že každá si ho zamiluje :)

Karucka93:

“…..-hydratuje! tak toto je veľké plus, dokonca po použití marka netreba použiť ani krém, a vôbec nemám pocit napnutej suchej pokožky, práve naopak, je krásne hladká a premastená vďaka olejčeku”

Lucy_m:

“Záver z mojej strany - hodnotenie 4/5. Mark je skvelým produktom, bola a som z neho nadšená aj keď má určité nedostatky. Jeho cena zodpovedá jeho kvalitnému zloženiu a taktiež všestrannému využitiu. To čo zaručuje určite dosiahne pravidelným používaním. Ja si svoje chvíľky s ním budem aj naďalej vychutnávať. :)”

Vcielka32:

“Ja zostavam Markovi urcite verna, napriek neporiadku, ktory urobi, jeho pouzivanie za ten uzasny pocit urcite stoji 😉” 

Romanka89:

“Záver- pleť, ruky, nohy a vlastne cele telo bolo po peelingu na dotyk uplne jemnučke. Vôňa ostala este dlho na koži alebo pleti a to sa mi velmi páčilo. Dakujem, ze som mohla testovať tento peeling Marksrcub ❤️”

A nakoniec používateľka Ladylili. MARKa oficiálne netestovala, ale podelila sa s nami o jej skúsenosti: „baby skusila som aj na telo je to super :) odporucam aj tym ktory mate Atopicky ekzem 😊👌🏻“

Zoznam všetkých recenzií nájdete TU.

Ďakujem!

Váš MARK




Tiež v Novinky

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..

Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?
Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?

09 feb , 2024

Prajete si, aby Vaše vlasy boli hustejšie, zdravšie a aby rýchlejšie rástli? Nie ste sami. Pravdepodobne ste už počuli o rôznych „zaručených“ receptoch na rast vlasov, ale po mnohých sklamaniach ostávate skeptickí.

Čítať viac..