Hurá do plaviek 🌞

09 jún , 2017

Hurá do plaviek 🌞

Ahoj kráska,

je tu moje obľúbené letné obdobie, čo znamená že počas nasledujúcich mesiacov odhalíme aj trošku viac svojho tela, vystavíme ho slniečku s cieľom získať ten nádherný bronzový odtieň a nabrať "Déčko" do zásoby. Úprimne, aj napriek všetkým tým katastrofickým scenárom o tom, ako je opaľovanie škodlivé, prísť z dovolenky vo farbe mlieka je stále brané ako malá prehra. Keď mlieko tak už aspoň jemne sfarbené kakavko (to je názor susedy Zuzky, ja mám mlieko rád 😊).

V každom prípade, hitom taktiež je sa chrániť, a čoraz viac sa hovorí o prírodných opaľovacích krémoch bez chemických filtrov. Stojí to za zváženie, aj keď sedliacky rozum hovorí: „Vyhni sa slnku medzi 12 a treťou poobede“ a nebudeš potrebovať žiadne krémy. Rada nad zlato, tiež pekne alibistická, lebo čo máš vtedy robiť? Sedieť doma a rátať muchy na stene? Ešteže existuje práca, kde bez ohľadu na počasie fičí na teba klíma a cítiš sa jak na polárnom kruhu. Cez obed ťa vypustia (zrovna v čase najväčšieho úpeku) a potom šup naspäť do chladničky. Prípadne naspäť do piecky podľa toho, či sused v open space neznáša klímu a tak ju na pár hodín vypne.

Ale poďme k trošku lepšie strávenému času a to je víkend a dovolenka. Na toto super pozitívne obdobie sa treba pripraviť. To znamená, že si dáš po práce alebo pred ňou môj kávový píling MARK, ktorý ťa nielenže príjemne ochladí (Peppermint) ale zároveň aj odstráni odumreté kožné bunky a vyhladí tvoju po zime dehydratovanú bielu pokožku.

Nádherne ju hydratuje a vyživí, takže keď to svoje telo navlečieš do plaviek, okrem toho že si možno povieš že leto prišlo o 2 kilá skôr, upokojí ťa pohľad na nádherne hebkú pokožku. Na takto pripravené telo keď zasvieti slniečko, opálenie bude rovnomerné a vydrží oveľa dlhšie, to mi môžeš veriť. Ak to s tým slniečkom náhodou trošku preženieš (napriek dobrým radám uja MARKa na začiatku blogu), tak nezúfaj. MARK scrub si nanes na telo v sprche ako masku a nechaj pôsobiť. Podráždenú pokožku nescrubuj, iba jemne prilož a nechaj pôsobiť. Oleje obsiahnuté v MARK scrub jej pomôžu získať stratenú vlhkosť a pomôžu jej zregenerovať sa. A na záver všeobecne prospešná rada. Neboj sa, že ak použiješ píling, tak sa celá zošúpeš. Naopak, kávový píling pomôže odstrániť tie vrstvy kože, ktoré by aj tak zišli dole, a pripraví ju na ďalšie opaľovania. Ja hovorím, že MARK scrub ti pomôže uchovať opálenie, a to je môj najväčší darček pre teba toto leto.

Užívaj si toto nádherné slnečné obdobie, a hurá do plaviek 😊

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..