MARK face scrub a krásna pleť tváre :)

23 jan , 2017

MARK face scrub a krásna pleť tváre :)

Ahoj,

ak si jedna z tých, ktoré začali svoj boj s problematickou pleťou a stále si za ňou krok pozadu, určite oceníš moju SOS pomoc. Drobné nedokonalosti sa z času na čas objavia na pleti každého z nás. V zimných mesiacoch sa navyše stav pleti často ešte viac zhoršuje. Prekúrené miestnosti, autá, nákupné centrá a vonku -10 °C. Teplotné rozdiely a suchý, prekúrený vzduch pôsobí na našu pokožku šokovo. Nadmerná mastnota, červené fliačiky, kolotoč vyrážok, či napätá, svrbiaca a suchá pokožka. Stav pleti ovplyvňuje veľa faktorov, môže to byť prejav klímy ale aj stresu, hormonálnej nerovnováhy či nevhodného spôsobu stravovania. Ak si už zúfalo vyskúšala všetky spôsoby a výsledok stále neprichádza, nastupujem na rad hrdo a s odhodlaním ja, aby som tvoju pleť spoľahlivo dostal do želanej rovnováhy.

Zbohom dehydratácia a suchá pokožka!

Pokožka nášho tela je pred vonkajším prostredím chránená vrchnou vrstvou epidermy zloženej z kožného mazu, vody a rôznych organických zlúčenín. Chráni naše telo pred škodlivými baktériami. Ak je ochranná bariéra narušená, pokožka si nedokáže tvoriť potrebné zásoby, prestáva plniť svoju funkciu a stáva sa suchou. A tu prichádzam na pomoc ja. Obsahujem reparačné zložky, ktoré obnovujú ochranné mechanizmy kože. Už počas sprchovania tvoju pokožku ošetrím a dodám jej vitamín E a stratenú vlhkosť.

Správna hygiena.

Pokiaľ aj ty obľubuješ poriadne horúcu sprchu, ktorá ťa vymrznutú zahreje, mala by si zbystriť. Tento príjemný očistný rituál je jednou z hlavých príčin poškodenia ochrannej kožnej bariéry. Voda by nemala presiahnuť 35 °C! Pri veľmi suchej pokožke sa dokonca vôbec neodporúča používať sprchové gély ale nahradiť ich sprchovým olejom. Uf. Ešteže so mnou to máš 2 in 1 :)

Akné a mastná pleť.

Nepekné akné a mastná pleť nie sú len záležitosťou puberty. Ako som ti už ukázal v článku Zbav sa konečne akné ich príčiny môžu byť od genetických predispozícií až po stres či rôzne zápaly. Keďže ma neustále kontaktuje veľa z vás s problémom týkajúcim sa problematickej pleti tváre, rozhodol som sa riešiť ho priamo. Nový MARK face scrub Tea tree & Jojoba je vyvinutý špeciálne pre potreby problematickej pleti. Vďaka kombinácii kávy a kvalitných prírodných ingrediencií tvoju pleť zbaví nečistôt a nedokonalostí, naviac ju vyživí, dokonale hydratuje a zjemní.

Okrem tradičných ingrediencií, ktoré nájdeš v každom mojom balení, môj nový kávový peeling navyše obsahuje výživný jojobový, avokádový olej a esenciálne oleje z grepu a tea tree. Tea tree esenciálny olej má antibakteriálne účinky, čím zabraňuje tvorbe akné a zvýšenej tvorbe mazu. Grapefruitový esenciálny olej pleť nádherne očistí. Starostlivo vybrané zložky pleť vyhladzujú a omladia, pôsobia hojivo, antibakteriálne a regeneračne.

Keďže ide o prvý scrub na tvár, jeho konzistencia je jemná, prispôsobená pokožke tváre, ale zároveň dokonale odstráni odumreté kožné bunky a prekrví pokožku. Odporúčam ho používať aj ako masku na tvár, v tom prípade si ho len jemne nanes na vlhkú pokožku tváre a nechaj pôsobiť aj dlhšie (do 20 minút). Buď opatrná v očnom okolí. 

 Ak si ma ešte stále nevyskúšala, neváhaj! Teším sa na tvoje reakcie a fotky Pred a Po použití, aby som videl, ako som po mohol. Veď to je moje poslanie :)

Príjemné scrubovanie :)

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..

Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?
Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?

09 feb , 2024

Prajete si, aby Vaše vlasy boli hustejšie, zdravšie a aby rýchlejšie rástli? Nie ste sami. Pravdepodobne ste už počuli o rôznych „zaručených“ receptoch na rast vlasov, ale po mnohých sklamaniach ostávate skeptickí.

Čítať viac..