Udrž si bronz až do zimnej lyžovačky! – MARK face and body Preskočiť na obsah
Udrž si bronz až do zimnej lyžovačky!

Udrž si bronz až do zimnej lyžovačky!

Ahoj,

toto leto nám naša milá Zem dopriala ukážkové letné počasie, o ktorom sme minulý rok iba v kútiku duše snívali. Tohtoročné počasie na Slovensku stále láme historické rekordy a všetky milovníčky slniečka si pravdepodobne vyčerpali celoročnú dovolenku, aby si ho do sýtosti užili a nachytali slnečné lúče. :)

Opálená pokožka dokáže zázraky - dodáva ti atraktívnejší vzhľad, drobnosti ako vyrážky či škvrny sa stanú neviditeľnými a napriek tomu, že si neschudla, vyzeráš viditeľne štíhlejšie. A pretože platí opálená žena je spokojná žena a spokojná žena = spokojný muž, posvietil som si na zaručené finty krásnych žien, ako dosiahnuť nádherne opálenú pokožku až do zimnej lyžovačky. 

Alfa & Omega - nespáliť sa

Základom udržania opáleného vzhľadu je postupné a bezpečné opaľovanie. Pri pobyte na slnku sa vždy natieraj ochranným krémom a nenechaj sa spáliť. Ak cítiš pálenie, alebo si všimneš do červena sfarbenú pokožku, radšej sa stiahni do chládku. V opačnom prípade dosiahneš namiesto krásne opálenej pokožky nepríjemné rýchle ošúpanie kože.

Scrubuj sa

Srub na telo a tvár slúži na odstránenie odumretých buniek a zrohovatených častí kože pred opaľovaním aj po opaľovaní. Vďaka tomu dokáže pokožka lepšie prijať ošetrujúce, hydratačné a vyživujúce látky obsiahnuté v peelingu a vydrží tak dlhodobo krásne tmavá. MARK scrub ti zabezpečí všetko v jednom! Teraz dokonca aj v limitovanej edícií s vôňou leta MARK Coffee Watermelon.

Hydratuj

Pokožka sa pri opaľovaní namáha a je viac ako zvyčajne vysušená. Preto je dôležité pamätať na dôkladnú hydratáciu, a to zvnútra i zvonku. Okrem pravidelného pitného režimu je v záujme zachovania opáleného a zdravého vzhľadu priam nevyhnutné pravidelne ju natierať hydratačnými krémami, mliekami či olejmi obsahujúcimi vitamín E.

Aj v tomto myslím dopredu. Každé moje balenie kávového peelingu obsahuje ingrediencie dôležité pre hydratáciu tvojej pokožky - kokosový olej, mandľový olej aj spomínaný vitamín E. Preto si vyber svoju obľúbenú vôňu a jedno balenie môjho scrubu si so sebou pribaľ aj na dovolenku a to bez ohľadu na to, či ideš na turistiku do hôr alebo leňošiť k moru.

Babie leto a jesenné slniečko

I keď jeho intenzita nie je až taká výrazná ako v lete, môžeš si pomocou neho dopĺňať a obnovovať zdroje zásob vitamínu D. Keď si dávku jesenného slniečka dopraješ každý druhý deň, opálenie ti dokáže vydržať aj s príchodom zamračených a sychravých dní a budeš sa z neho môcť tešiť až do zimy.

Na záver by som ti ešte rád pripomenul, že horúca voda, horúci vzduch a saunovanie má za následok zvýšené potenie a tým aj rýchlejšie uvoľnenie vrchnej vrstvy kože, čo spôsobuje rýchlejšie vyblednutie. Takže pokiaľ je to možné, s potením opatrne! :)

Tvoj MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok