Starať sa o seba? Správny muž vie, ako na to! – MARK face and body Preskočiť na obsah
Starať sa o seba? Správny muž vie, ako na to!

Starať sa o seba? Správny muž vie, ako na to!

Ahojte krásky,

dnes som sa rozhodol, že vám poviem niečo o nás, chlapoch. Presnejšie o tých z nás, ktorým trošku záleží na tom, ako vyzerajú a ktorí si nemyslia, že správny chlap má voňať pivom a potom. Áno, bohužiaľ aj takíto “hipíci” ešte medzi nami mužmi stále existujú, to by ste boli prekvapené.

Takže poďme k veci: Našťastie už stále viac mužov používa okrem sprchového gélu aj šampón a deodorant. To je výborná správa, hlavne teraz v jarných a letných mesiacoch. A čo je ešte lepšie, tí pokrokovejší používajú taktiež parfum, kolínsku alebo toaletnú vodu. Ja by som chcel celú starostlivosť o mužov posunúť ešte o krok ďalej a prostredníctvom vás by som im odporučil aj pleťovú a telovú kozmetiku. O ženskej pokožke sa toho napísalo veľmi veľa, ale čo vlastne vieme o pokožke mužov?

Mužská pokožka je predovšetkým iná ako tá ženská. Je pevnejšia, hutnejšia a obsahuje viac kolagénu. Preto sa nám zdá, že muži starnú pomalšie a majú menej vrások. Ešte aj keď sa nám mužom nejaká tá vráska objaví, vám ženám to pripadá sexy, čo je fakt vrchol nespravodlivosti, to si uvedomujem. 😊 Na druhej strane máme my muži pleť dvakrát mastnejšiu ako ženy, a preto ju nemáme práve najdokonalejšiu. Pri každom holení si ničíme vzácny ochranný kožný film, a tak stále bojujeme s podráždením pokožky, zápalmi a stratou hydratácie. Keď sa k tomu pridajú nervy v práci, občas stresy doma a vplyvy prostredia, o problémy máme postarané.

A pretože ste to vy, kto udáva smer v živote muža (nech si o tom chlapi myslia čo chcú), je dobré ho v tom trošku usmerniť. Tu je môj návod ako na neho. Najskôr pohladkajte jeho ego: "Máš také krásne telo a kožu.“ A potom pridajte poznámku: "Dotýkala by som sa ťa od rána do večera, keby bolo tvoja pokožka aj nádherne vyživená a voňavá." A dodajte tip: "Vyskúšaj počas sprchovania nový scrub pre mužov MARK for HIM after GYM. Môžeš si ho dať na tvár aj na telo. Stačí chvíľka - urobíš niečo pre svoje telo a ešte k tomu budeš sexy! Skrátka neodolateľný." 😊

 ..... a uvidíte, čo za zázraky sa budú diať. Napíšte mi potom ako to u vás dopadlo, či sa vám ho podarilo presvedčiť. 😉 Budem sa tešiť!

Váš MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok