Najkrajšia nevesta

19 máj , 2017

Najkrajšia nevesta

Milá nevesta,

gratulujem ti, ak si už našla svojho princa! S nami chlapmi je to niekedy náročné, to priznávam. :) Ak sa však ten tvoj už vyjadril, úprimne sa s tebou teším. Určite máš od toho momentu plnú hlavu myšlienok okolo svadby. Riešiš šaty a kvetiny, pozvánky, výzdobu, zasadací poriadok… Chceš mať pod kontrolou každý detail tak, aby bolo všetko dokonalé. Pri tom všetkom by si však nemala zabúdať na to najpodstatnejšie - seba samú. Je to tvoj deň, v ktorom budeš hviezdou v hlavnej úlohe. Pripravil som si preto pre teba niekoľko overených beauty tipov, na čo by si určite nemala pred svojim veľkým dňom zabudnúť a naopak čomu sa je najlepšie oblúkom vyhnúť.

… 4 týždne do svadby

Neexperimentuj s ničím novým. Viem, že svadba je veľký deň, pre väčšinu ľudí jediná za život. Určite sa chceš cítiť výnimočná. Neodporúčam však pre pocit špeciálnosti skúšať procedúry, na ktorých si nikdy nebola, alebo nebodaj meniť overenú kozmetiku. To isté platí o solárku či samoopaľovacích prípravkoch. Už v tomto štádiu odporúčam používať MARK scrub Coconut aspoň dva krát do týždňa. Pokožku nádherne vyživí a bude mať dosť času sa zregenerovať v tvoj veľký deň. Príprava sa nesmie podceňovať. :)

 … 1 týždeň do svadby

Je ten ideálny čas na návštevu kaderníčky, kozmetičky, manikérky a pedikérky. Týždeň pred svadbou bude odtieň farby ešte stále žiarivý a intenzívny. Pokožka si od zásahov oddýchne a bude pripravená na perfektné líčenie. Zvýšenú pozornosť venuj úprave obočia, najmä v prípade farbenia. Naopak na tetovanie a iné trvalé zásahy v tomto čase nie je priestor. Môžeš sa objednať na relaxačnú masáž alebo môžeš skúsiť moju novinku kávový píling MARK scrub Watermelon. Je to moja 100% prírodná limitka na leto. Pokožku krásne vyhladíš, hydratuješ a nádherná vôňa ti zároveň dodá pocit výnimočnej starostlivosti. :)

 … 24 hodín do svadby

Deň pred svadbou profesionáli odporúčajú umyť vlasy s menším množstvom kondicionéru ako zvyčajne. V opačnom prípade vlasy bývajú klzké a účes často nedrží. Nezabudni ani na depilovanie, pričom skús zvoliť vhodnú metódu. Vosk a epilátor radšej vynechaj a zameraj sa na klasickú žiletku, prípadne depilačné krémy, ktoré eliminujú nebezpečenstvo porezania či podráždenia pokožky.

… večer pred svadbou

Aj keď kľúčovým je kvalitný spánok do krásy, pred tým ako sa vyberieš do postele, dôkladne sa postaraj o pleť a pery. MARK Lip Scrub s obsahom kávy, hnedého cukru, kávového a jojobového oleja a včelieho vosku a následne MARK Lip Balm ti s touto úlohou zaručene pomôžu. Nasledujúci deň dostanú zabrať nielen dlhotrvácim líčením, ale určite aj bozkami od tvojho milého. :)

TIP: Ak sa v strese zvykneš potiť viac ako zvyčajne, v lekárni dostaneš kúpiť kvalitné prípravky, ktoré ti garantujú, že aj v záťažových situáciách ako je vlastná svadba ostaneš v bezpečí pred nepeknými fľakmi od potu. Väčšinou sa aplikujú na noc a ráno sa opláchnu vodou.

… svadobný deň

Naraňajkuj sa, daj sa do kľudu a užívaj si svoj deň. Ak máš objednanú vizážistku pred jej príchodom sa nelíč, ona sa o všetko postará najlepšie. Môžeš si hneď ráno pleť ošetriť s MARK face scrub Tea tree & Jojoba, ktorý tvoju pleť zbaví nečistôt, vyživí ju, dokonale hydratuje a zjemní.

SOS balíček nevesty

Aby sa ti nestalo, že v tomto predsvadobnom chaose na niečo zabudneš, určite si priprav tzv. S.O.S balíček, ktorý zveríš do opatery družičke či mamine:

  • vlhké vreckovky
  • antiperspirant
  • parfém
  • náhradné sponky do vlasov, kefa
  • lak na vlasy
  • odličovač
  • manikúrové nožničky + pinzeta
  • malé zrkadielko
  • rúž/lesk a balzam na pery
  • púder

 ...po svadbe

to zo seba všetko pekne scrubni. Stres opadol a už ste tu len vy dvaja. Zrelaxuj svoje telo v sprche (najlepšie s tvojím milým, konečne si nájdite čas pre seba). Na túto chvíľu odporúčam moje párové dvojbalenie Pre neho a pre ňu. Aaaach, tá láska nebeskááá…


Prajem veľa šťastia, nech ti ten veľký deň dopadne podľa predstáv. 😊

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..

Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?
Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?

09 feb , 2024

Prajete si, aby Vaše vlasy boli hustejšie, zdravšie a aby rýchlejšie rástli? Nie ste sami. Pravdepodobne ste už počuli o rôznych „zaručených“ receptoch na rast vlasov, ale po mnohých sklamaniach ostávate skeptickí.

Čítať viac..