Sexi brada - ako sa o ňu správne starať?

20 apr , 2018

Sexi brada - ako sa o ňu správne starať?

Ahoj,

čoraz viac mužov preferuje pestovanú bradu pred dohladka vyholenou, ktorá už dávno nie je trendy. Z brady sa tak stal nielen životný štýl pre mnohých mužov, ale aj magnet pre ženy. Jednoducho, muži s bradou sú sexi a majú šmrnc! ;) Strnisko, krátka, polodlhá či bohatá veľká brada – všetky typy si však vyžadujú istú starostlivosť na to, aby vyzerali dobre. Barber shopy a pánske holičstvá vznikajú už aj na Slovensku ako huby po daždi, a veľa mužov začalo vyhľadávať odborníkov na správny zostrih a jeho udržanie. Avšak každá brada vyžaduje aj domácu každodennú starostlivosť, vďaka ktorej zostane príťažlivá a zdravá. MARK myslí aj na mužov. Novinka MARK beard wax, ktorú nájdeš znova dostupnú na mojom e-shope, je tým pravým pomocníkom na správny styling, ale aj každodennú starostlivosť o bradu.

Prečo je prírodný vosk MARK beard wax tou správnou voľbou ?

Mnoho mužov si pravda stále myslí, že okrem pravidelného zastrihávania sa o bradu netreba nijako špeciálne starať. To je však veľká chyba! Fúzy si totiž vyžadujú rovnako dôkladnú starostlivosť ako vlasy. Mix vybraných prírodných ingrediencií obsiahnutých v MARK beard wax zabezpečí všetko potrebné iba v jednom kroku.

Včelí vosk má účinky fixácie, ktoré bradu dokonale upravia a dodajú jej správny tvar aj po ťažkej noci :) Ďalej tiež plní skvelú hydratačnú funkciu, pretože vytvára tenký ochranný film, ktorý má vďaka svojim antibakteriálnym účinkom priaznivý vplyv aj na podráždenú a popraskanú pokožku.

Zároveň vďaka jedinečnej kombinácií ricínového, ryžového oleja a kakaového masla, dodá potrebné živiny nielen fúzom, ale aj pokožke pod ním. Hlavným benefitom ryžového oleja je podpora rastu vlasu, jeho spevnenie a zdvojnásobenie. Prírodné antioxidanty predlžujú tiež mladistvý vzhľad pokožky.

Vynikajúco hydratačný, dobre vyživujúci a ochranný prostriedok je vhodný aj pre citlivú pleť. Ricínový olej pokožke dodá omega-9 mastné kyseliny a vitamín E, vďaka ktorým sú fúzy a brada pri pravidelnom používaní pevnejšie, hustejšie a silnejšie. Dodáva im lesklý a zdravý vzhľad. Pokožku chráni a zvláčňuje a dodáva jej potrebný vitamín A. Jeho najväčšou prednosťou sú však antibakteriálne účinky, ktoré eliminujú tvorbu baktérií a vírusov.

Vosk je na záver doplnený esenciálnymi olejmi Ho Wood, Patchouli a Bergamot. Nielenže samotný olej Patchouli pôsobí ako afrodiziakum, čo isto ocení aj nežné pohlavie, pre ktoré budeš neodolateľný, ale ich kombinácia pomáha v boji proti akné, ekzémom a iným kožným nedokonalostiam.

Tvoj MARK

P.S.: S objednávkou sa poponáhľaj, kým ho mám dostatok. Už niekoľkokrát sa vypredal veľmi rýchlo ;)




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..