Pre Maminu, ktorú nadovšetko milujeme

07 máj , 2019

Pre Maminu, ktorú nadovšetko milujeme

Je začiatok mája a to znamená, že Deň Matiek je hneď za rohom. A ako lepšie ukázať mamime lásku ako predstavením jej skutočne prírodnej starostlivosti o pleť? Túto nedeľu priprav svojej mamine, alebo aj samej sebe, deň plný hýčkania a radosti, ako poďakovanie za každodennú prácu a stres.

  • pre Maminu, ktorá miluje kávu

Nevie si tvoja mamina predstaviť ráno bez silného espressa alebo sladkého cappuccina? Dones jej ho v nedeľu priamo do postele spolu s mojim kávovým peelingom alebo organickým kávovým olejom, pre silnejšiu a pružnejšiu pokožku. Povrchové použitie kávy stimuluje tvorbu kolagénu a odburávanie tukov, čo prirodzene zmierňuje tvorbu celulitídy a predčasných vrások. V ponuke mám kávový peeling v aróme kokos, čokoláda a nougat pre všetkých, čo milujú sladké arómy a citrus, melón či peppermint pre všetkých nás, čo máme radi osviežujúce produkty. 

  •  pre Maminu, ktorá miluje sa starať o seba

Účinky medu na zdravie a krásu poznali už starí Egypťania, a tak si aj samotná Kleopatra dopriavala medový kúpeľ. Obdaruj svoju maminu MARK darčekovým balením HONEY CARE, ktoré obsahuje výživnú masku na vlasy s organickým rozmarínom a arganom, kúpeľovú soľ MARK bath tea GLOW s liečivými kvetmi nechtíka a cukrový scrub MILK & HONEY so sladkou vôňou medu a mlieka, ktorý šetrne čistí a vyživuje pokožku. Ak jej chceš dopiať ešte aj jedinečnú starostlivosť o jej pokožku, predstav jej moje telové maslá - bezvodné 100% prírodné koncentrované krémy v 3 úžasných arómach. 

 

  •  pre Maminu, ktorá si potrebuje oddýchnúť

Matky sa každodenne stretávajú s množstvom stresu a záťaže. Odbremeň ju cez víkend od jej typických povinností, uvar skvelý domáci obed aj so sladkým dezertom, pomôž jej upratať alebo jej dopraj deň plný wellnesu u vás doma. Nalakuj jej nechty, pustite si film a obe si oddýchnite, zatiaľ čo moja jahodová pleťová maska s vitamínom C sa postará o vašu pleť. 

 

Všetky matky po celom svete ťažko pracujú, aby nám dopriali lepšie podmienky na život. Zaslúžia si preto, aby sme im venovali čas a rešpekt nie len na Deň Matiek, ale každý jeden deň. 

Tvoj MARK

 




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..