MARK na dovolenke :)

12 aug , 2016

MARK na dovolenke :)

Ahoj,

je čas dovoleniek, relaxácie a pohody. Aj moja kamoška Ivka si užíva leto a podelila sa so mnou s jej zážitkami. Som rád, že si ma vzala so sebou na dovolenku :) Prečítaj si jej veľmi osobnú sondu do duše ženy na zaslúženej dovolenke :)

"Celý rok sa o mňa tak krásne staráš, je čas sa Ti odmeniť a pribaliť Ťa do kufra. Budeme si spolu užívať.” Takto sa s láskou prihováram svojmu bielemu poháriku, ktorý v sebe ukrýva voňavý obsah, môj kávový peeling MARK. Teším sa na dlho očakávanú dovolenku, ktorú si po mesiacoch tvrdej práce a disciplíny právom zaslúžim. Balím posledné kúsky môjho šatníka do už aj tak beznádejne plného kufra, chvíľu ešte zápasím s jeho zatvorením… so sústredenou tvárou bojovníka zapnem posledný zips a pracku. Je čas vyraziť za slnkom a vodou.

Netrpezlivo pretrpím cestu, neviem sa dočkať momentu, kedy si oblečiem plavky a svoje telo vystavím slnečnému objatiu. Tak, konečne na mieste. Útulná hotelová izbička ma víta krásne zloženými uterákmi na posteli, výhľad z okna veľa sľubuje a skríň je tu našťastie tiež dosť. Pohľad mi padne na môj otvárajúci sa kufor, ktorý už nevydrží ďalej strážiť všetky moje poklady, preto sa nad ním zľutujem. Precízne zoradím topánky na spodok skrine, vlhkou handričkou utriem poličky a vytvorím komínky. Teraz je ten správny čas obliecť plavky, vziať osušku a začať relaxovať. Milujem pocit, keď sa môjho tela zmocní slnečné objatie, voda príjemne žblnká, vietor sa mi pohráva s vlasmi. Ešte chvíľu počujem tlmený hluk, postupne slabnúci a vzďaľujúci sa…

Zobudím sa na to, že som smädná a je mi teplo. Poznáte ten pocit? Dobehnem si po ľadovú limonádu, tá pôsobí ako balzam na dušu. Letmo pozriem do zrkadla v bare a zistím, že to slnečné objatie bolo intenzívnejšie, ako som pôvodne zamýšľala. Uf, zase som sa nechala uspať. Dobehnem do mojej izbičky, zamierim rovno do kúpeľne. Aj toto druhé zrkadlo sa prihovára jasnou rečou mojej červenej tvári. Očami blúdim po zástupoch fľaštičiek, čo som si priniesla a pohľad mi padne na bielu. Toľkokrát mi pomohol a nesklamal, pomyslím si v duchu. Pustím studenú vodu v sprche a beriem so sebou aj MARKa. Jemne nanesiem hrubšiu vrstvu na rozpálenú pokožku, voda príjemne chladí a ja vdychujem známu vôňu, ktorá ma upokojuje. Po tejto procedúre sa cítim skvelo, mám pocit, že moja pokožka sa ukľudnila, je dostatočne premastená a vláčna.

Zajtra si dám lepší pozor a zvýšim ochranný faktor, sľubujem si v duchu. Teraz už len zvoliť jemné bavlnené oblečenie a  hurá na večeru… Znovu som sa presvedčila, že MARK scrub je ideálny spoločník :)




Tiež v Novinky

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..

Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?
Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?

09 feb , 2024

Prajete si, aby Vaše vlasy boli hustejšie, zdravšie a aby rýchlejšie rástli? Nie ste sami. Pravdepodobne ste už počuli o rôznych „zaručených“ receptoch na rast vlasov, ale po mnohých sklamaniach ostávate skeptickí.

Čítať viac..