MARK Face set - produkty špeciálne na tvár. – MARK face and body Preskočiť na obsah
MARK Face set - produkty špeciálne na tvár.

MARK Face set - produkty špeciálne na tvár.

Ahoj,

leto je už v plnom prúde, slniečko krásne svieti, krásna opálená pokožka priťahuje pohľady a ty sa preto snažíš vyzerať ešte lepšie ako počas bežného roka. V lete to tak už  akosi býva. Žúrky, priatelia, nové letné lásky a prekvapenia sú s letom nerozlučne spojené. Óoo áno, tie prekvapenia. Aj ja ich rád dostávam ale ešte radšej rozdávam. A keďže vďaka slniečku je byť prekrásnou v lete akosi jednoduchšie, bez zbytočných nánosov ťažkého make-upu a kozmetiky, pripravil som si pre teba prekvapenie vo forme MARK face set, s ktorým zvládneš horúce dni hravo a navyše s voňavou noblesou. V MARK face sete nájdeš 3+1 prírodných kvalitných výrobkov, ktoré tvojej nežnej pleti poskytnú všetko, čo v lete potrebuje. Vďaka nim bude vyživená, vláčna, hebučká a voňavá. Navyše milujem všetky živé stvorenia a preto nijaké z nich nie sú testované na zvieratách.

1. MARK face scrub Tea tree & Jojoba

Vďaka kombinácii kávy a prírodných ingrediencií tvoju pleť zbaví nečistôt a drobných nedokonalostí. Tvoju pleť vyživí, dokonale hydratuje a zjemní. MARK face scrub obsahuje výživný jojobový, avokádový olej a esenciálne oleje z grepu a tea tree. Tea tree esenciálny olej má antibakteriálne účinky, čím zabraňuje tvorbe akné a zvýšenej tvorbe mazu. Grapefruitový esenciálny olej pleť nádherne očistí. Starostlivo vybrané zložky pleť vyhladzujú a omladia, pôsobia hojivo, antibakteriálne a regeneračne. So svojou jemnou konzistenciou je na tvoju tváričku jemný a zároveň účinný pri  odstraňovaní odumretých buniek.

2. MARK Green tea face mask (na aknóznu pleť)

V druhom kroku je vhodné dôkladne opeelingovanú pleť vyživiť a zbaviť nežiadúcich toxínov. Novinka - Green tea face mask - zelená maska v podobe prášku vyrobeného zo zeleného čaju, ryžového a ovseného prášku a listov neemu je vysoko bohatá na antioxidanty. Táto maska je špeciálne určená pre mastnú pleť so sklonom k akné. Má protizápalové účinky, vriedky rýchlo vysuší a zahojí. Okrem toho zabraňuje vzniku mastnoty a preto sa už viac nemusíš báť nepríjemných mastných fliačikov na čele či nose.

3. MARK Coffee Lips

Unikátny kávový set na pery bol vytvorený špeciálne pre potreby zvodných pier. Lip Píling obsahuje mix kávy, hnedého cukru, kávového a jojobového oleja a včelieho vosku, vďaka ktorému budú tvoje pery zvodné každý deň. V lete navyše pomáha ochrániť jemnú pokožku pier pred intenzívnym slnečným žiarením a dodá im vláčnosť. Step 2 v podobe MARK Lip Balmu, ktorý je spolu so scrubom súčasťou setu MARK Coffee Lips, je účinný vďaka vysokému podielu kakaového masla v kombinácií s kávovým olejom a včelím voskom. Tvoje pery ukľudní, zahojí drobné ranky, dodá im vláčnosť a navyše ich prekrásne kávovo rozvonia!

Ak ešte stále nemáš všetko potrebné vo svojej kúpeľni, tak by si sa mala poponáhľať. Len limitovaný čas mám v ponuke tento špeciálny MARK face set, ktorý je cenovo výhodnejší ako kúpa individuálnych produktov. Dopraj komplexnú starostlivosť svojej tváričke :)

Tvoj MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok