Dovolenka pri mori - ako zaujať?

07 júl , 2017

Dovolenka pri mori - ako zaujať?

Ahoj,

síce už aj u nás máme poriadne horúce počasie, no ísť na dovolenku k moru je ešte stále malý sviatok a akcia hodná prípravy. Aj keď si tam pôjdeš oddýchnuť fyzicky, ale aj psychicky, je príjemné ak si ťa na prechádzke alebo na pláži obdivne obzrú muži (a povedzme si úprimne, aj ženy).  Čo preto musíš urobiť? Jednoducho si venovať trošku viac pozornosti :)

Na hrdinské činy už nie je čas, zvlášť ak ideš na dovolenku už o pár dní , takže na zázračné chudnutie nejakých pár kíl navyše teraz už nemysli. Dôležité je vedieť predať to, čo máš, takže sa postaraj najmä o svoju tvár, vlasy a nechty, zbav sa nežiaducich chĺpkov, zľahka použi samoopalovák a môžeš vyraziť.


1.) Čistá a hydratovaná pleť

Naša pleť je v lete, rovnako ako my, smädná oveľa viac ako kedykoľvek inokedy. Takže okrem pravidelného čistenia a peelingu potrebuje častejšiu aplikáciu masiek a vhodne vybranú hydratačnú starostlivosť. Na čistenie a odličovanie je skvelý hydrofilný olej, ktorý tvoju pleť geniálne vyživí. Určite tiež vyskúšaj môj MARK Coffe Watermelon face and body scrub, ale aj MARK Coffee Lips, pretože aj pery budú potrebovať na slnku, vo vetre a vode extra starostlivosť (oba produkty si zbaľ do kufra a na dovolenke mi budeš vďačná za tieto tipy).

Výhodou mojich scrubov, ako už určite vieš, je to, že svojimi ingredienciami tvár a telo dokonale zhydratujú, takže žiadnu ďalšiu starostlivosť už moc nepotrebuješ. Pokiaľ si ale „mega citlivka“ so super suchou pleťou, vyskúšaj po aplikácii napríklad arganový olej, prípadne krém, na ktorý si už zvyknutá.

2.) Hydratáciu potrebuje aj tvoja „hriva“

Slnko a vietor nám v lete vlasy denne vysušujú, a preto aj oni potrebujú okrem klasickej starostlivosti (šampón, kondicionér, stylingové prípravky) aj hydratačné hmly alebo spreje a častejšie nanášanie hydratačných masiek. Tie zároveň udržiavajú žiadúce odtiene pri farbených vlasoch a nestane sa vám, že vlasy budú bez objemu, suché či lámavé.

3.) Ruky, nohy, nechty

O pedikúre som obsiahlo písal vo svojom minulom blogu, takže ťa tým dnes nechcem zdržiavať. Vieš kam sa ľudia dívajú pri prvom kontakte najčastejšie? Do očí a na ruky. A tak je potrebné ich mať krásne a hebké. Poriadne ich premasti, kľudne niekoľkokrát za deň a použi napríklad MARK Coffee Coconut, ktorý pokožku nádherne vyživí a zároveň neodolateľne vonia. Dbaj tiež o kožtičku okolo nechtov, pekné zastrihnutie a tvar nechtov, prípadne si ich nalakuj jemným lakom.

4.) Daj si ma na celé telo

Aby si mala sexi telíčko k zahryznutiu, je potrebné odstrániť nežiadúce chĺpky, vyhladiť a zhydratovať pokožku. Takže sa obuj do depilácie akýmkoľvek spôsobom, ktorý ti vyhovuje. Môžeš ma naniesť pred depiláciou ako peeling a po depilácii ako masku. Vyber si svoj MARK scrub, po aplikácii už nebudeš potrebovať žiadne ďalšie maznanie (a mazanie). Zvládnem všetko za ostatných :)

5.) Slnko v tube zariadi opálenie

Pokiaľ chceš opticky zoštíhliť svoje telo, vyhraj sa so slnkom v tube. Samoopaľovacie mlieka, peny, vody či gély nanášaj na umytú, oholenú a suchú pokožku. Dávaj si pozor hlavne na bežne vysušené plochy, akými sú kolená alebo lakte. Tieto miesta predtým zvláčni krémom, inak tam budeš mať tmavšie plochy. Po aplikácii sa hneď neobliekaj, my chlapi sa na vás predsa radi dívame, keď ste nahé. Do svojho letného outfitu skoč až minimálne pätnásť minút po aplikácii samoopaľováku.

Uži si dovču!

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..