Američanky a ich štýl – MARK face and body Preskočiť na obsah
Američanky a ich štýl

Američanky a ich štýl

Ahoj,

jedným z dôvodov mojej vášne pre cestovanie je práve pocit, ktorý mám v momente, keď opúšťam hranice Slovenska a obklopím sa svetom. Aj keď som hrdým Slovákom a nikdy by som svoj pôvod nemenil, je dobré sa inšpirovať aj inými národmi. Z množstva krajín, ktoré som navštívil mi učarovala Amerika - krajina neobmedzených možností, ktorá je povestná plnením snov na realitu. Alebo aspoň tak sa to nejak zvykne hovoriť :) Aj keď súhlasím s výrokom známeho slovenského herca: “Všade na svete sa muži otáčajú za krásnymi ženami. Na Slovensku nemusia, lebo oproti ide ďalšia.” Amerika a obzvlášť Američanky sú iné (a to hovorím hlavne o tých na severe). Nie sú síce rozprávkovo krásne ako Slovenky, ale na ich tvári dominuje biely úsmev a vyžaruje z nich energia, optimizmus, pohoda a sebavedomie. Skombinuj svoju slovenskú krásu s tajomstvom amerických žien a doby svet :)

1. Americká móda

Aj keď sú Američanky povestné tým, že ich môžeš stretnúť v obchodne aj v pyžame a Uggs-och, zarážajúce je, že aj tak ťa zaujmú. Američania sú celkovo národom, ktorý sa vie predať. Sú bezprostrední a najmä, ako často sami tvrdia, slobodní a voľní. To sa prejavuje aj na outfitoch inšpirovaných ich módou. Tajomstvom je, že nech si oblečieš čokoľvek, bude to vyzerať dobre, ak sa v tom budeš cítiť dobre a pohodlne ty sama. Hitmi sú momentálne stále krátke topy, kožené či koženkové kúsky, káro a samozrejme denim v akejkoľvek podobe.

2. Luxusné blyšťavé kúsky

Nezastupiteľné miesto majú určite šperky. Málokedy stretneš Američanku v značkovom oblečení, avšak bez kvalitného šperku sa nezaobíde takmer žiadna. Elegantné a originálne kúsky z kvalitných materiálov dovedú outfit do dokonalosti a podčiarknu osobnosť. Mnohé šperky majú navyše aj skrytý význam pre nositeľku.

3. Rozprávkový relax

V Amerike nič nedostaneš bez tvrdej práce. Podobné je to síce aj u nás, avšak s tým podstatným rozdielom, že Američanka sa za svoju prácu rada odmení, zrelaxuje a nabije novou energiou na život s úsmevom na tvári. Nemusíš chodiť na luxusné dovolenky na Fidži, Hawaii či Bora Bora. Luxus ti dopraje aj moja kolekcia produktov do kúpeľne MARK face and body.  V mojej ponuke nájdeš nielen peelingy na telo a tvár, ale aj peeling pre mužov a peeling určený špeciálne na tvár. Rozmaznávať viem aj tvoje pery - vďaka peelingu a balzamu na pery. Vďaka starostlivo vyberaným a kvalitným zložkám inšpirovaných prírodou sa budeš cítiť ako kráľovná a nabiješ sa novou energiou na celý nasledujúci týždeň, čo ocení aj tvoje okolie. Všade dobre, doma s MARKom najlepšie :)

P. S.: Pravidlo, oslov krásnu ženu a zistíš, že je Slovenka platí v každej krajine takmer bez výnimky. To že naše Slovenky sú najkrajšie je nespochybniteľné a potvrdzuje mi to množstvo fotiek, ktoré mi aj vy každý deň zasielate. Ďakujem krásky! :)

Váš MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok