Aký darček kúpiť partnerovi na Vianoce?

24 nov , 2017

Aký darček kúpiť partnerovi na Vianoce?

Ahoj,

tiež máš pocit, že všetko, čo tvoj drahý potrebuje alebo chce už má? Že si mu už darovala všetko možné a nechceš sa opakovať? Hľadáš niečo originálne, ale nestojíš o žiadne lapače prachu? Tento prístup k darčekom mám aj ja, a preto ti veľmi rád poradím.

Presne pre takéto prípady mám v zálohe špeciálny pánsky kávový peeling. Volá sa štýlovo MARK for HIM after GYM, takže si tvoj drahý rozhodne nebude myslieť, že používa nejakú dievčenskú kozmetiku. Aj vôňu má tento scrub mužnú – okrem kávy v nej cítiť aj mätu a čokoládu.

A čo je hlavné – tvoj priateľ bude mať vďaka nemu krásne hladkú pleť a pokožku celého tela, takže sa ho budeš chcieť neustále dotýkať. Čo je mimochodom pre neho ďalší skvelý darček. 😊

Okrem toho ho peeling zbaví vyrážok alebo ekzému a krásne jeho pokožku (aj kúpeľňu) prevonia. Myslím si, že nakoniec budete spokojní obaja.

Ak by ti náhodou peeling ako darček na Vianoce nestačil, siahni po vianočných balíčkoch. Pre pánov mám v ponuke MARK Christmas package – Simple, ktorý okrem kávového peelingu obsahuje aj teplé a štýlové ponožky. Prípadne vsaď na vianočný balíček MARK Christmas package – for him. Okrem kávového peelinguponožiek obsahuje aj praktickú a mäkučkú osušku.

Príjemné vianočné nakupovanie,

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..