Ako potešiť našich oteckov?

15 jún , 2016

Ako potešiť našich oteckov?

Ahoj,

tiež poznáš ten pocit, keď chceš niekomu spraviť radosť niečím výnimočným, ale žiadne nápady neprichádzajú? Chodíš ako zombie po obchodoch a nič Ti “nepadne do oka”? Si zúfalá, frustrovaná a unavená. Chcelo by to dobrý nápad… Blíži sa Deň otcov a Ty mu chceš spraviť radosť.

Pomôžem Ti, vlastne nie ja, ale moja dobrá kamoška Ivka, ktorá má skvelé nápady na originálne darčeky. Preto Ti posielam jej nápad:

Už týždeň rozmýšľam nad tým, ako prekvapiť môjho manžela na Deň otcov. Nenápadne som zisťovala, čo by ho potešilo, ale dostala som iba záhadnú odpoveď: “Niečo kreatívne!”. Uf, to mi ale dal. Farbičky ani plastelínu tým asi nemyslel… Nevzdávam sa, je to výzva k hlbšej úvahe. Medzi riadkami čítam, že chce byť na mňa hrdý, chce byť prekvapený a rozmaznávaný.

Naša dcéra mu už pripravila darček, vlastnoručne vyrobený. Kúpili sme obyčajnú bielu kravatu a tú pomaľovala farbami na textil. Nadšene aplikovala “hadíky”, bodky a čiarky, až vzniklo farebné abstraktné všeličo. “Takú kravatu nemá žiadny tatinko” vyhlásila spokojne, keď obdivovala hotové dielo. No, ale čo ja?

Počkať, už to mám. Darujem mu Kupónovú knižku. Nie, nemyslím tú bezcennú z Prvej vlny privatizácie. Moju - vlastnou hlavou vymyslenú. Budú v nej kupóny na niečo špeciálne, a keď bude mať chuť aplikovať ich na sebe, odovzdá vopred realizátorovi (mne). To je báječné a hlavne - KREATÍVNE. :-) Čo tak darovať mu handmade večeru pri sviečkach v útulnej kuchyni, výživnú masáž tváre spojenú s kávovým peelingom, masáž chrbta pri relaxačnej hudbe, zdravé raňajky do postele… Som zvedavá, ako sa mu to bude páčiť.

Ak sa vám môj nápad páči, kľudne použite obrázky kupónov. Stačí ich vytlačiť a “zošiť” napríklad ozdobnou nitkou, mašličkou alebo spinkovačom. Jeden extra tip - vložte knižku do väčšej krabice, zabaľte do viacerých papierov, alebo inak zamaskujte, aby bola chvíľka napätia pri rozbaľovaní darčeka čo najdlhšia.

MARK scrub voucher1

MARK scrub voucher2

MARK scrub voucher3

MARK scrub voucher4

MARK scrub voucher5

Všetko najlepšie oteckovia/ ocinkovia/ tatinkovia!

 Váš MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..