Prvé rande s MARKom :)

03 jún , 2016

Prvé rande s MARKom :)

Ahoj,

tento blog chcem venovať práve Tebe - moja nová láska. Ideš ma vyskúšať po prvýkrát a ja Ťa chcem previesť cez jednotlivé kroky tohto spoločného zážitku, aby si zo mňa dostala maximum. Ak si už skúsená scruberka, dúfam, že mi nedáš košom. Verím, že aj Ty si tu nájdeš niečo, čo Ťa zaujme.

Takže ako na to? Mohol by som samozrejme tvrdiť, že všetky informácie sa nachádzajú na zadnej strane obalu, ale poďme sa na to pozrieť bližšie.

Predohra

Každá z vás má iné sprchové rituály, takže v tejto oblasti nechcem nič kázať. Môžem Ti ale poradiť, aby si otvorila obal ešte predtým ako vojdeš do sprchy a nadýchla sa úžasnej vône kávy, v kombinácii so sviežou vôňou citrusov, pepermintu alebo kokosu. Môžeš si ma nechať v obale, alebo máš možnosť presypať ma do praktického pohárika.

Polož si ma niekde, kde ma budeš mať na dosah ruky. Daj pozor, aby sa do môjho obalu nedostala voda. Potom navlhči svoje telo. Sprcha alebo vaňa – to je mi v podstate jedno, ale voda je dôležitá, ideálne teplá, lebo otvára póry a pripraví pokožku na lepšie prijímanie výživných látok, ktoré obsahujem.

Akcia

Do rúk si odsyp potrebné množstvo a jemnými krúživými pohybmi ma vmasíruj do pokožky. Možno sa Ti budem zdať trocha drsný, ale to len preto, lebo chem, aby sa Ti pokožka krásne prekrvila a odumreté kožné bunky a šupinky sa odstránili.

Môžeš si ma vmasírovať na konkrétne miesto (tvár, dekolt, nohy, lakte, chodidlá), alebo ma aplikuj na celé telo. Ak máš na pokožke zapálené miesto alebo čerstvú ranku, tak ho pri nanášaní vynechaj. Môžeš ma použiť aj ako kávovú masku a to tak, že ma na pokožku len jemne vklepeš.


A teraz dôležitá fáza – moje pôsobenie. Všetko dobré si vyžaduje čas, tak sa prosím neponáhľaj, keď budeme spolu. Nechaj ma pôsobiť 5-10 minút ak chceš naozaj dobrý výsledok v podobe jemnej a hydratovanej kože. Niekoré z vás sú nedočkavé a urobia z toho rýchlovku a kofeín a prírodné oleje nestihnú urobiť všetku prácu. Najmä v prípade akné, strií, celulitídy a ďalších možných nedostatkov pokožky. Pýtaš sa čo zatiaľ robiť? Môžeš pritom počúvať svojú obľúbenú hudbu, alebo praktizovať dýchacie cvičenia. Alebo si so mnou sprav selfie a pošli mi ju na InstagramNa záver sa opláchni a jemne sa poutieraj do osušky alebo uteráka a náš sprchový príbeh sa končí. 

Otázka na telo ktorú dostávam celkom často – použiť sprchový gél pred, či po scrubovaní? A použiť vôbec sprchový gél? Poradím ti. Ak si žienka ktorá rada spája rôzne činnosti, tak potom radšej gél pred, ako po mojom použití. 

Po tom...

Kokosový a mandľový olej dostatočne hydratujú pokožku, takže sa nebudeš musieť už krémovať. Ale je to na Tebe. 

MARK face and body scrub
Dúfam, že prvý krát to bol (alebo bude) úžasný zážitok a budem sa tešiť na ďalšie rande. Keďže som kontaktný typ, najlepšie 2-3 krát do týždňa, vtedy mám najlepšie výsledky.
O tom, ako sú so mnou spokojné moje obdivovateľky si môžeš prečítať na www.markscrub.com/recenzie alebo priamo TU.

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..

Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?
Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?

09 feb , 2024

Prajete si, aby Vaše vlasy boli hustejšie, zdravšie a aby rýchlejšie rástli? Nie ste sami. Pravdepodobne ste už počuli o rôznych „zaručených“ receptoch na rast vlasov, ale po mnohých sklamaniach ostávate skeptickí.

Čítať viac..