Schlaď sa s MARKom....

25 máj , 2016

Schlaď sa s MARKom....

Ahojte!

vždy sa veľmi teším, keď mi pošlete našu spoločnú fotku, ako so mnou trávite voľné chvíle. Je pekné vedieť, že vám je so mnou dobre a ako skvele rozmaznávam vašu pokožku. Počasie je čoraz krajšie a vonku je teplejšie a teplejšie. Čo by ste povedali na to, keby sme sa spoločne príjemne schladili?

Prezradím vám, ako si vyrobiť jednoduchý ice scrub. Môžte si ho vyrobiť z MARKa, ktorého máte najradšej, alebo si môžte pripraviť viac voňavých variánt naraz. Ak si hovoríte, že to nie je nič pre vás, alebo nemáte na to čas, mýlite sa! Toto zvládne určite každá z vás a možno si pri tejto príprave aj oddýchnete.

Čo budete potrebovať?

  • kávový peeling MARK scrub
  • kokosový olej
  • formu na ľad alebo muffiny (výber formy a aj veľkosť je na vás)
Postup:
  1. V mikrovlnnej rúre alebo na sporáku roztopíme kokosový olej (pracujeme s vychladeným olejom).
  2. Na spodok formičiek lyžicou dáme trocha roztopeného kokosového oleja.
  3. Na vrstvu oleja pridáme scrub.
  4. Následne scrub zalejeme kokosovým olejom.

Takto pripravené mini scrubíky dáme do mrazničky odležať. Môžete ich v mrazničke skladovať aj dlhšiu dobu, nepokazia sa vám.

Ice scrub
Aplikácia je veľmi jednoduchá. Stačí vybrať z mrazničky a aplikovať si ho na telo. Príjemne vás to schladí, a postupne sa vám začne po tele roztápať. Taktiež si ho môžete pred aplikáciou vybrať z mrazničky skôr, aby ste ho mali už trošku roztopený.

Ice scrub obsahuje bohatú dávku kokosového oleja, ktorý má veľa vitamínu E. Blahodarne účinky na seba nenechajú dlho čakať. Táto ľadová delikatesa, vám poslúži ako skvelý hydratačný krém, ale určite zapôsobí aj na vaše vrásky, ochabnutú kožu a celulitídu.


Tak čo, pustíte sa do toho? Ak áno, podeľte sa o tento zážitok so mnou na FB stránke alebo na Instagrame.

Už sa neviem dočkať!

Váš MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..