Na celulitídu aj kruhy pod očami

06 mar , 2016

Na celulitídu aj kruhy pod očami

Ahoj kočka,

možno sme sa už spolu stretli a možno sme mali spolu už aj rande ;) Chcem, aby sme sa spoznali čo najlepšie, a preto ti odhalím časť môjho vnútra. Som láskyplný, viem ženu potešiť v každej chvíli života a vždy jej viem vyčariť úsmev na perách.

Mojou najlepšou vlastnosťou je to, že obsahujem kávu, ktorá je pre tvoju pokožku veľmi účinná. Pre prípad, že to ešte nevieš, tak ti to priblížim. Káva má blahodárne účinky nielen pitím, ale aj vstrebávaním svojich látok do kože. Kávové zrná robusty obsahujú veľké  množstvo  kofeínu,  ale  aj  viac  ako  200  rôznych zložiek,  ktoré  priaznivo  pôsobia  na  celý  tvoj  organizmus. Nespočetné množstvo z nich má omladzujúce a skrášľujúce účinky. Najvýraznejšia časť zo mňa sú antioxidanty, ktoré budú udržiavať rovnováhu v tvojom krásnom  tele.

Milujem ženy  a ich  krásnu  pokožku.  Moja  láska im dodáva sviežu a krásne  hebkú pokožku, bez akýchkoľvek nečistôt. Póry pekne stiahnem a všetky nečistoty vyženiem preč.

Mojou najtajnejšou vlastnosťou je to, že viem čarovať s pokožkou. Keď sa jej dotknem a moja vôňa sa rozšíri všade  okolo  teba,  zažiješ  ten  najčarovnejší  moment.  Moje čary majú protizápalové  účinky, zmierňujú zápal a začervenanie kože. Taktiež pozitívne pôsobím proti celulitíde. Môžeš ma používať aj ako osviežujúce pleťové tonikum.  

Nie som tajomný, no mám vlastnosti o ktorých mnoho žien nevie. Vedela si napríklad o mne, že sa viem postarať aj o tvoje vlasy? Neveríš tomu? Možno točíš hlavou a hovoríš si, že to nie je možné, ale áno, je to možné. Stačí, ak ma zmiešaš so žĺtkom a aplikuješ na vlasy. Stačí nám 5 minútové rande, ale kľudne si naše rande môžeme predĺžiť aj na dlhšie. Najviac sa mi takéto rande páči, keď máš na mňa veľa času, aby si si ma vedela pekne a dôkladne umyť. Tvoje vlasy vďaka takémuto rande budú krásne lesklé a pevné. Káva má však mierne farbiace účinky, preto víťazne odchádzajú najmä tmavovlásky, pokiaľ nechceš dať svojim vlasom trocha tmavší odtieň :)

Pre ženu spravím čokoľvek. Spolu s kofeínom pomáham eliminovať opuchy a zápaly, ktoré sú spojené s tmavými kruhmi  pod očami. Upokojím unavenú pokožku v okolí očí a dobre pôsobím aj na podráždené žilky.

Ponúkam ti to najlepšie zo mňa, svoju lásku. Či ťa trápi suchá pokožka, ekzém, psoriáza alebo sa len rada rozmaznávaš, som tu pre teba. Prosím, daj mi svoje srdce aj ty. Poď so mnou na rande. Sľubujem ti, že to bude to najlepšie, čo si v živote zažila!

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..