Make-up trendy na leto a čo sa nám mužom páči :) – MARK face and body Preskočiť na obsah
Make-up trendy na leto a čo sa nám mužom páči :)

Make-up trendy na leto a čo sa nám mužom páči :)

Ahoj kočka,

chceš byť krásna a zároveň trendy? Ja, kávový scrub, sa starám o pokožku, ktorá prispieva k celkovej kráse no viem, že pre Teba je dôležitý aj make-up. Nevieš, aké líčenie zvoliť, aby vynikla Tvoja prirodzená krása? Vychutnať si leto vo sviežich farbách, omladiť pleť a potešiť okolie. Tu si môžeš prečítať, aká úprava tváre sa páči nám chlapom na ženách najviac a tiež rady od mojej kamarátky Zlatice ohľadne líčenia a trendov na leto. Známe kozmetické značky prinášajú stále nové a nové kolekcie líčidiel, udávajú nové trendy inšpirované prehliadkovými mólami módnych značiek. Ako si vybrať to pravé, aby si zaujala?

Poradím Ti. Pre nás mužov je prirodzená a minimalisticky nalíčená tvár veľmi sexi. Vnímame lepšie Tvoje kontúry tváre, ktoré nie sú schované pod nánosmi líčidiel. Ak už chceš niečo maskovať, rob to opatrne. Daj si záležať pri výbere správneho odtieňu make-upu, nie je nič horšie ako „maska“. Máme radi pohyb, dynamiku, aktivity na čerstvom vzduchu. Ak Tvoja pleť pôsobí, že si užívala pobyt na slnku, zaujme na prvý pohľad. Dôraz v aktuálnych trendoch sa kladie práve na bronzový a opálený nádych.

Do popredia sa dostal aj trend pehavej pleti. Ak máš pehy, určite ich nezakrývaj, tento rok máš vyhrané. Stále aktuálne ostávajú výrazné linky, ktoré vedia veľmi zvýrazniť oči a upútať našu pozornosť. Uhrančivý hlboký pohľad priam zbožňujem :)   

Ak chceš trochu viac experimentovať, vyskúšaj túto sezónu tropické farby očných tieňov a ich rozmanité kombinácie. Prvé miesto si drží modrá farba. Moja kamoška Zlatica radí ženám, nanášať tieto tiene na viečka veľmi precízne. Veľkej pozornosti sa teší obočie, netušil som, čo všetko môže zdokonaliť ženskú tvár. :) Zlatica radí dokonale vytvarovať výraznejšie obočie.

Rovnako dôležité sú mihalnice, ktoré by mali byť tiež výrazné. Ak im chcete trochu pomôcť, preferované sú umelé trsy, ktoré vyzerajú efektne a na druhej strane vyzerajú prirodzene. Pery, sú samo o sebe dôležité, sú bránou do Vášho srdca. Odrádzajú nás lesklé umelé pery, ktoré nemáme chuť pobozkať. Opýtal som sa Zlatici, čo vám v tomto smere doporučila. Zlatica hovorí: „MARK, máš pravdu a Tvoj názor je veľmi trendy. V tejto sezóne sa veľkej obľube tešia matné, plne krycie odtiene rúžov, ktoré dokážu vyčarovať plné pery čakajúce na pobozkanie. Odvážnejšie môžu zvoliť sýtejšie farby, každá si nájde ten svoj odtieň, v matnom prevedení ich je toto leto v ponuke veľa.“

A nezabudni, úsmev je Tvoja najkrajšia ozdoba.

Tvoj MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok