Prírodné peelingy aj pre nekávičkárov :)

02 nov , 2018

Prírodné peelingy aj pre nekávičkárov :)

Ahoj kráska,

verila by si, že sme spolu už skoro tretí rok? Čas tak neuveriteľne letí, keď je nám spolu tak príjemne :) Aj touto cestou sa chcem poďakovať za každú recenziu, ktorú mi píšete a každú fotku, ktorú mi posielate, aby ste sa pochválili, aké ste (aj vďaka mne;)) krásne. Je mi cťou a potešením zároveň, že ste mi venovali miesto vo svojej kúpeľni. Aby som vašu dôveru aj naďalej nesklamal, sľubujem, že sa budem pre vás milé dámy, neustále zlepšovať. A tak, vypočujúc vaše námety a prosby, rozhodol som sa po výnimočných kávových peelingoch rozšíriť svoju scrubovú rodinku o ďalšiu jedinečnú novinku – cukrové pílingy.

Hoci je cukor vo všeobecnosti veľkým strašiakom pre všetkých vyznávačov zdravého životného štýlu, pri jeho použití v kozmetike platí pravý opak a cukrovým peelingom sa môžeš bez obáv "scukrovať" od hlavy až k pätám. Kombinácia jemne pomletého cukru so soľou šetrne čistí a vyživí pokožku, odstráni odumreté kožné bunky, stimuluje prekrvenie a čistí póry. Pokožku zbaví suchých miest a zanechá ju zdravú, hydratovanú a žiarivú. Prírodné cukrovo-soľné zloženie sa v teplej vode navyše úplne rozpustí a po použití vo vani neostane ani stopa ;) Som presvedčený, že si aj tieto moje voňavé a sladké scruby rýchlo zamiluješ! Na výber máš nasledujúce verzie:

1. MARK sugar scrub MILK & HONEY

Luxusná sladká vôňa medu a mlieka vyživujúceho cukrového peelingu na telo upokojuje myseľ, uvoľňuje stres a napätie a napomáha dobrému spánku. Obsiahnutá epsomská (magnéziová) soľ je prírodnou formou soli horčíka, ktorý pomáha znižovať zápaly a podporuje správnu funkciu svalov a nervov. Vďaka protizápalovým a detoxikačným vlastnostiam čistí póry a pomáha v boji s vyrážkami či akné. Ananásový prášok ako prírodný antioxidant zlepšuje pružnosť pokožky, upokojuje a hydratuje ju.

2. MARK sugar scrub CHERRY BLOSSOM

Regeneračný cukrový telový peelingu s kvetinovo-ovocnou vôňou čerešňových kvetov a himalájskou soľou ti dopraje zaslúžený relax po náročnom dni. Obsiahnutý lotusový prášok svojimi povzbudzujúcimi a regeneračnými účinkami podporuje vyhladenie pokožky a zachováva jej jemný a žiarivý vzhľad. 

3. MARK face sugar scrub GREEN TEA

Ľahká osviežujúca vôňa zelenej mandarínky detoxikačného cukrového peelingu na tvár zanechá tvoju pleť s dlhotrvajúcim pocitom sviežosti a čistotyZelený čaj v kombinácii s ovseným a neemovým práškom svojimi silnými antioxidačnými vlastnosťami bojujú proti voľným radikálom a chránia tak pleť pred poškodením slnečným žiarením. Pomáha tiež sťahovať rozšírené póry, redukovať tvorbu kožného mazu a účinne bojuje aj proti akné a čiernym bodkám.

P.S.: Tak ako vždy, aj pri tejto novinke má akákoľvek spätná väzba od vás samozrejme veľmi poteší (a možno opäť inšpiruje 😉). Napíš mi preto prosím do správy na Facebooku, Instagrame, Whatsappe či do emailu ako si s mojou novinkou spokojná.

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..