Príprava na akciu - manuál študentky :)

06 okt , 2017

Príprava na akciu - manuál študentky :)

Ahoj,

asi aj tebe minulý týždeň odštartoval zimný semester. Štúdium na vysokej škole je obdobie na ktoré sa skrátka nezabúda. Skúsenosti, vedomosti, kamaráti ale najmä zážitky, ktoré s nimi vďaka vysokej škole zažijeme v nás zostanú celý život. Toto obdobie často označované aj ako “najlepšie roky života” je spojené s nekončiacimi párty, chodbovicami, žúrkami v študenských kluboch a otvorenými bránami do celého sveta! Každému je jasné, že ozajstné “štúdium” začne až niekedy v januári, kedy sa väčšina z nás na mesiac zatvorí vo svojej izbe a bude sa pokúšať dobehnúť látku z celého semestra, tak aby skúšky dala aspoň na Éčko :) Ale nestrašme. To je ešte vééľmi ďaleko a preto som sa rozhodol priniesť ti tipy na čo počas zábavy nezabudnúť, aby si si toto obdobie čo najlepšie užila.

1. Plánuj dopredu

Pozri si vopred plánovaný zoznam akcií, ktorý nájdeš od začiatku semestra zverejnený v tvojej škole prípadne  na FB stránke. Aj keď najlepšie akcie sú tie neplánované, pokiaľ popri škole aj pracuješ resp. sa venuješ športu alebo iným aktivitám, je dobré vopred mať aspoň rámcový prehľad kam chceš ísť, čo nechceš určite vynechať a kam si treba vopred zabezpečiť vstupenku prípadne aj šaty a líčenie na túto príležitosť. Takýmito akciami sú bezpochyby beánia a fakultný ples. Najhoršie je behať deň pred udalosťou po obchodoch a na poslednú chvíľu zúfalo riešiť čo na seba.

2. Príprava na akciu

Krásna žena je sebavedomá žena. Určite chceš na akcií dobre vyzerať, aby si sa sama skvelo cítila. Zabudni na dlhé hodiny prípravy. Stačí, keď sa zameriaš na 3 veci a garantujem ti, že budeš očarujúco príťažlivá!

Hebká, hydratovaná a voňavá pokožka

 Alfou a omegou je krásna, zdravá a hydratovaná pokožka. MARK scrub má vďaka svojim prírodným ingredienciám silné hydratačné, upokojujúce a regeneračné účinky. Preto s tebou spraví zázraky už po jednom použití. Ako bonus káva navyše intenzívne tvoju pokožku prevonia a ty budeš voňať čistotou až do skorého rána. Pokiaľ si nerozhodná, ktorý kávový peeling je pre teba ten pravý mám pre teba veľké plus pre rozhodnutie. Vedela si že čokoláda je silné afrodiziakum? Vďačíme za to obsahu kofeínu, ktorý stimuluje centrálnu nervovú sústavu. Ak večer plánuješ hľadať svojho princa, odporúčam ti siahnuť po peelingu MARK Coffee Chocolate ktorý opantá jeho zmysly!

Zvodné pery

Bozkávanie je jednou z vecí, ktoré dávajú našim perám poriadne zabrať. MARK Lip Scrub obsahuje mix kávy, hnedého cukru, kávového a jojobového oleja a včelieho vosku, vďaka ktorému budú tvoje pery zvodné a pripravené na bozk od tvojho drahého! :)

Vhodné doplnky

Chýba Ti šťastie v láske, potrebuješ nabrať odvahu a sebavedomie alebo len chceš byť kľudná a pokojná? MARK náramky, ktoré kúpiš na mojom e-shope, sú nielen skvelým doplnkom ku tvojmu outfitu, ale sú taktiež vyrobené z prírodných kameňov, ktoré majú rozmanité priaznivé vlastnosti na tvoju dušu aj telo. Vyber si z ponuky, ktorý najviac potrebuješ :)

3. Dôkladný refresh

 Po skvelej párty potrebuje dôkladný refresh nielen tvoje telo, ale aj tvoja pokožka. Aby si tvoju tvár zbavila známok únavy, predišla vytvoreniu nechcených vyrážok a upokojila namáhanú pokožku mám pre teba MARK SOS starostlivosť. MARK face scrub, kávový peeling na tvár,  dôkladne odstráni zvyšky make-upu a s účinnými zložkami Tea tree & Jojoba v kombinácii s najjemnejšie pomletou kávou spolu so starostlivo vybranými prírodnými ingredienciami tvoju pleť zbaví nečistôt a pomôže ti s bojom proti akné. Následne MARK Green tea face mask, maska na tvár zo zeleného čaju, ktorá je bohatá na antioxidanty a spolu s ryžovým a ovseným práškom a práškom z listov stromu neem tvoju pleť dôkladne vyčistí a zbaví toxínov. Navyše má protizápalové účinky a tvoju pleť krásne upokojí.

Príjemné zabávanie :)

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..

Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?
Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?

09 feb , 2024

Prajete si, aby Vaše vlasy boli hustejšie, zdravšie a aby rýchlejšie rástli? Nie ste sami. Pravdepodobne ste už počuli o rôznych „zaručených“ receptoch na rast vlasov, ale po mnohých sklamaniach ostávate skeptickí.

Čítať viac..