Čo si otcovia v skutočnosti želajú na Deň otcov, ale boja sa o to požiadať

12 jún , 2019

Čo si otcovia v skutočnosti želajú na Deň otcov, ale boja sa o to požiadať

Keď ide o Deň otcov, je jednoduché kúpiť tatinovi ponožky či knižku. Čo je však vec, po ktorej všetci muži túžia, ale málokedy si to zaobstarajú sami? Nie, nie sú to hodinky ani nový televízny ovládač, ale kvalitná luxusná kozmetika. Pravdou je, že každý muž tajne túži po hodvábne hladkej pokožke a hustých lesklých vlasoch. Práve preto som ti pripravil zoznam po čom skutočne otcovia túžia. 

1. Husté a lesklé vlasy

Podľa každoročných Google analýz, v roku 2015 viacej mužov ako žien vyhľadávalo tipy a triky ako sa starať a stajlovať svoje vlasy. To len svedčí o tom, že všetkým mužom záleží na ich korunke krásy. S prichádzajúcim vekom a vplyvnom hormónov vlasy prirodzene rednú a slabnú, preto je dôležité sa o ne dobre starať celý život. Častokrát lacnejšia kozmetika obsahuje dráždivé látky, ktoré dlhodobo vysušujú pokožku hlavy, aj naše vlasy. Preto v mojej prírodnej maske na vlasy nájdeš len vyživujúce zložky poskytujúce intenzívnu starostlivosť pre suché, oslabené a poškodené vlasy, ktoré podporujú prirodzený rast vlasov a zdravie pokožky hlavy.  

S rodičovskými povinnosťami otcovia často strácajú čas sami na seba. Vtedy je dobré mať po ruke aspoň jeden univerzálny prípravok, ktorý sa postará o vzhľad aj zdravie mužských vlasov, brady aj strniska. MARK beard wax a beard oil sú univerzálne čisto prírodné prípravky, ktoré sa starajú o výživu, lesk, hydratáciu a ochranu brady či vlasov. Vosk preferejú oteckovia, čo vyžadujú väčšiu fixáciu brady a olej zase tatinovia, ktorí chcú do hĺbky vyživiť aj pokožku pod ňou.

2. Hladká pokožka bez vrások či vyrážok

Až keď prvýkrát niekto vyskúša, aká hladká a jemná môže byť pokožka po peelingu pochopí, aký užitočný relax je telový a tvárový peeling. Muži majú celkovo hrubšiu pokožku, viacej žliaz a viacej sa potia, takže pravidelný jemný peeling im pomôže udržiavať pokožku čistú a hladkú. Kávový peeling sa jednoducho používa a je ideálny aj pre lenivcov, ktorí sa neradi často krémujú, keďže zmes olejov zanechá pokožku po sprche hydratovanú a vyživenú. Peeling je ideálny aj pre športovcov a fanúšikov hladkej hrude, keďže pomáha so zarastajúcimi chĺpkami a lepšie pripraví pokožku na holenie. Masírovaním pokožky stimulujeme a uvoľňujeme naše svalstvo, odstraňujeme odumreté kožné bunky, podporujeme rast vlasov na našej hlave a celkovo sa dostávame do mentálnej pohody. 




Tiež v Novinky

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..

Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?
Kofeín v šampóne – dokáže skutočne podporiť rast vlasov?

09 feb , 2024

Prajete si, aby Vaše vlasy boli hustejšie, zdravšie a aby rýchlejšie rástli? Nie ste sami. Pravdepodobne ste už počuli o rôznych „zaručených“ receptoch na rast vlasov, ale po mnohých sklamaniach ostávate skeptickí.

Čítať viac..