Sladký Deň matiek

05 máj , 2016

Sladký Deň matiek

Milé dámy,

blíži sa deň, kedy sa môžme, ba priam musíme poďakovat našim mamám za to, že sú, a že nás sprevádzajú celým naším životom svojou láskou, nehou, obetavosťou a starostlivosťou.

MARK je pre mamu dokonalým prekvapením. Môžeš k nemu objednať aj tvárový uteráčik, alebo veľkú mäkkučkú osušku. Kávový peeling MARK je dokonalou kozmetikou pre zrelú pleť tváre i tela. 

Okrem toho sme pre vás pripravili recept, ako upiecť chutnú čokoládovú tortičku pre svoju mamičku. Môžte si na nej pochutnať aj spoločne a nemusíte sa báť, že vám pridá kilogramy navyše. Ide o raw cake, ktorý si môžete dopriať aj keď pracujete na bikini tele pred letom :) Možno ju to prekvapí a bude pozerať s nedôverou, ale po prvom hryze sa do nej určite zamiluje. Pri tejto skvelej pochúťke si pospomínajte na to, aká si bola nezbedná ako dieťa a ako si potajomky skúšala jej parfém, kradla jej krémiky a skúšala jej šminky pred zrkadlom :-) 

Čokoládové raw srdiečko: 

Ingrediencie:

1,5 šálky vlašských orechov
1,5 šálky pekanových orechov
1,5 šálky ďatlí
1,5 šálky hrozienok
1/3 šálky raw kakaový prášok

2 čajové lyžičky vanilkový extrakt

Postup:

  1. V mixéri pomixuj orechy do podoby nahrubo zomletej múky, tak aby si stále videla kúsky orechov.
  2. Pridaj k zmesi ostatné suroviny a ďalej mixuj. Najlepšie bude, ak ich budeš pridávať postupne (aby sa ti náhodou nezablokoval mixér).
  3. Pokračuj v mixovaní, až kým bude hmota vyzerať ako cesto. Nemali by v nej byť žiadne veľké kúsky, môžu v nej byť len malé zrniečka orechov. Akonáhle sa z cesta vytvorí veľká čokoládová guľa, si na správnej ceste :) Cesto nie je potrebné vôbec sušiť, je v zásade hotové, potrebuješ len vymyslieť, ako ho odprezentovať - vybrať formu a ako tortu ozdobíš.
  4. Natlač cesto do vybranej formy, alebo zober pekný dezertný tanierik a vytvaruj na ňom želaný tvar z cesta, napríklad srdiečko <3
  5. Tortu môžeš ozdobiť čýmkoľvek čo obľubuješ - ja odporúčam semiačka, čokoládovú polevu, alebo ovocie.
  6. Nakoniec ju daj aspoň na hodinu do chladničky, aby cesto viac zatuhlo.

Sladky Den Matiek MARK scrub

Keď ju budeš z chladničky vyberať, nezabúdaj na to, že si tento zákusok nerobila len pre seba! :)

Tvoj MARK




Tiež v Novinky

Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?
Pleťové oleje – milované, alebo nedocenené?

10 apr , 2024

Patríte medzi ľudí, ktorí sa vyhýbajú používaniu olejov v starostlivosti o pleť? Alebo ste len zatiaľ neobjavili ich čaro? Dôvodom pomerne častého vyhýbania sa pleťovým olejom je zvyčajne mastná pleť, akné, sklon k upchávaniu pórov alebo len nevedomosť, ako môžu byť oleje pre pokožku prospešné. Výsledkom je však bohužiaľ to, že sa takto zbytočne pripravujeme o množstvo fantastických výhod, ktoré oleje so sebou prinášajú.

 

Čítať viac..

Prečo je dôležité pH v šampónoch?
Prečo je dôležité pH v šampónoch?

20 mar , 2024

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo niektoré šampóny zanechávajú vo vlasoch úžasný pocit čistoty, ľahkosti a upokojenej pokožky, zatiaľ čo iné by ste po prvom použití najradšej vyhodili do koša? Dôvodom môže byť pH šampónu – jedno z tajomstiev šťastnej pokožky hlavy a pôvabných vlasov.

Čítať viac..

Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu
Zatočte s celulitídou zmenou životného štýlu

01 mar , 2024

Milé dámy,

 

Nasledujúci článok patrí Vám. Celulitída je totiž (bohužiaľ) väčšinou problémom žien.

Na vine je hormón estrogén, ktorý je u mužov zastúpený minimálne. 

Čítať viac..