Sladký Deň matiek – MARK face and body Preskočiť na obsah
Sladký Deň matiek

Sladký Deň matiek

Milé dámy,

blíži sa deň, kedy sa môžme, ba priam musíme poďakovat našim mamám za to, že sú, a že nás sprevádzajú celým naším životom svojou láskou, nehou, obetavosťou a starostlivosťou.

MARK je pre mamu dokonalým prekvapením. Môžeš k nemu objednať aj tvárový uteráčik, alebo veľkú mäkkučkú osušku. Kávový peeling MARK je dokonalou kozmetikou pre zrelú pleť tváre i tela. 

Okrem toho sme pre vás pripravili recept, ako upiecť chutnú čokoládovú tortičku pre svoju mamičku. Môžte si na nej pochutnať aj spoločne a nemusíte sa báť, že vám pridá kilogramy navyše. Ide o raw cake, ktorý si môžete dopriať aj keď pracujete na bikini tele pred letom :) Možno ju to prekvapí a bude pozerať s nedôverou, ale po prvom hryze sa do nej určite zamiluje. Pri tejto skvelej pochúťke si pospomínajte na to, aká si bola nezbedná ako dieťa a ako si potajomky skúšala jej parfém, kradla jej krémiky a skúšala jej šminky pred zrkadlom :-) 

Čokoládové raw srdiečko: 

Ingrediencie:

1,5 šálky vlašských orechov
1,5 šálky pekanových orechov
1,5 šálky ďatlí
1,5 šálky hrozienok
1/3 šálky raw kakaový prášok

2 čajové lyžičky vanilkový extrakt

Postup:

  1. V mixéri pomixuj orechy do podoby nahrubo zomletej múky, tak aby si stále videla kúsky orechov.
  2. Pridaj k zmesi ostatné suroviny a ďalej mixuj. Najlepšie bude, ak ich budeš pridávať postupne (aby sa ti náhodou nezablokoval mixér).
  3. Pokračuj v mixovaní, až kým bude hmota vyzerať ako cesto. Nemali by v nej byť žiadne veľké kúsky, môžu v nej byť len malé zrniečka orechov. Akonáhle sa z cesta vytvorí veľká čokoládová guľa, si na správnej ceste :) Cesto nie je potrebné vôbec sušiť, je v zásade hotové, potrebuješ len vymyslieť, ako ho odprezentovať - vybrať formu a ako tortu ozdobíš.
  4. Natlač cesto do vybranej formy, alebo zober pekný dezertný tanierik a vytvaruj na ňom želaný tvar z cesta, napríklad srdiečko <3
  5. Tortu môžeš ozdobiť čýmkoľvek čo obľubuješ - ja odporúčam semiačka, čokoládovú polevu, alebo ovocie.
  6. Nakoniec ju daj aspoň na hodinu do chladničky, aby cesto viac zatuhlo.

Sladky Den Matiek MARK scrub

Keď ju budeš z chladničky vyberať, nezabúdaj na to, že si tento zákusok nerobila len pre seba! :)

Tvoj MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok