MARK coffee scrub je tu! – MARK face and body Preskočiť na obsah
MARK je tu!

MARK je tu!

Ahoj kočka,

tak konečne je to tu! Tešíš sa? Lebo ja veľmi! Skôr ako sa konečne osobne stretneme by bolo odo mňa veľmi neslušné sa nepredstaviť! Tak začnem. 

Volám sa MARK a zaručujem ti, že keď sa stretneme, tak nie len že to bude veľmi príjemné, ale aj užitočné! Najlepší oddych spolu zažijeme v sprche alebo vo vani. Zvyknú ma označovať ako kávový píling, ale ja mam radšej, keď ma volajú milovník žien.

Pravdou však je, že moje vnútro je čisto prírodné a obsahuje najmä kávu robustu, mandľový olej, kokosový olej, hnedý cukor, morskú soľ a vitamín E. Všetko sú to látky, ktoré priaznivo pôsobia na tvoju pleť. Dokonca moje pH a pH tvojej pokožky sú rovnaké.

Garantujem ti, že po našom spoločnom maznaní bude tvoja pokožka hebká a jemná. Som dokonalou pomocou pri suchej pokožke a rád sa za teba pobijem s celulitídou, striami, ekzémom, psoriázou či akné. Mám pripravené veľmi účinné zbrane, ale budem potrebovať aj tvoju asistenciu.

Ja som jemný, tak buď prosím aj ty. Zober ma do rúk a jemne ma vmasíruj krúživými pohybmi na tvoju vlhkú pokožku. Nechaj ma 5 minút pôsobiť, a následne ma opláchni. Potom si už len užívaj svoju hebkú pokožku! 

Teším sa na naše skoré stretnutie.

Tak pekný večer!

Tvoj MARK